Winnen! Maak kans op een geweldig Sinterklaas voorleespakket.

Je kon ze eerder al even voorbij zien komen op mijn blog: de jaarlijkse Sinterklaasboeken die worden geschreven en uitgegeven op initiatief van Unilever. Geschreven door Wendy van Dijk, Nicolette van Dam en Rafaël van der Vaart. Omdat bij Sinterklaas natuurlijk ook cadeautjes horen geef ik maar liefst 3 pakketten met daarin allerdrie de titels weg! Mooi voor thuis of bijvoorbeeld de schoolbibliotheek. Kans maken? Lees snel verder en doe mee!

Wendy van Dijk – Sint wil een puppy

Het avontuur dat Wendy van Dijk voor ons bedacht gaat over Sinterklaas die dit jaar zelf zo graag een cadeautje wil. En niet zomaar een cadeau! Sint wil een puppy.

‘Ik wil een puppy!’ zeurt Sint voor de zoveelste leer. Maar daar voelen de Pieten helemaal niks voor. Zo’n klein hondje vraagt veel tijd, terwijl ze het al zo druk hebben, Als de puppy toch komt, loopt alles in het honderd…

Sint wil een puppy - Wendy van Dijk

Illustraties: Richard Smythe

Nicolette van Dam – Sint gaat de wereld rond

Sint relaxt samen met Amerigo op Hawaï. Maar in zijn kasteel in Madrid raken de Pieten steeds meer in paniek. Ze hebben de hulp van Sinterklaas hard nodig. Toch komt Sint niet terug. Wat is er aan de hand?

Een toepasselijk verhaal voor bij het Sinterklaasjournaal. Amerigo is met pensioen en geniet lekker op Hawaï.

Sint gaat de wereld rond

Illustraties: Robert Scheffner

Rafaël van der Vaart – Sint op de kermis

Rita en Jopie zijn kermiskinderen. Ze trekken van plek naar plek. Maar… weet Sinterklaas dan wel waar hij moet zijn om de cadeautjes te brengen? En hoe moeten de cadeautjes in de wooncaravan komen? Ze bedenken een slim plan, maar of dat goed uitpakt?

Sint op de kermis - Rafaël van der Vaart

Illustraties: Laura Brenlla

Winnen!

Wil jij kans maken om deze drie vrolijke Sintavonturen te winnen? Laat een reactie achter onder deze blog of doe mee via de Facebook pagina. Voor een extra winkans doe je ook mee op Instagram! Volg Letters & spetters daar en like de post van deze winactie.

De winnaars worden vrijdag 29 november bekend gemaakt.

20 thoughts on “Winnen! Maak kans op een geweldig Sinterklaas voorleespakket.

 1. Jaaa al jaren spaar ik deze boeken! Voor mijn eigen kinderen en de kinderen in mijn klas. Helaas geen plus in de buurt dus gaan ze dit jaar waarschijnlijk aan mijn huisje voorbij. Tenzij ik ze win natuurlijk!

 2. Wat een geweldige winactie!!! Ik zou deze sint-boeken echt onwijs graag winnen om deze aan de basisschool van mijn zoontje te geven. Ze hebben zo’n klein schoolbiebje die mag best nog wat meer aangevuld worden!!

 3. Wat zien ze er fantastisch uit. Ontzettend benieuwd naar de verhaaltjes en illustraties. Ik weet zeker dat er heel veel kleine kindjes van deze boeken zullen genieten!!!!
  Groetjes de peuterjuf en mama van 2 lieve kindjes.

 4. Superleuk! Sint- en boekenfan hier 🙋‍♀️ Ik ken wel een klein meisje die hier heel erg vrolijk van wordt! En klein meisje vrolijk = mama vrolijk! Wij doen dan ook supergraag mee met deze geweldige winactie 😁 Uiteraard doen we ook mee via instagram 😊🍀🍀🍀

 5. Boeken zijn altijd een gaaf cadeau 😊! Drie boekenwurmen hier in huis die dit zeker geweldig vinden! Duimen maar!

 6. Leuk leuk leuk 👍🏼, wij doen graag mee 🍀 en als we winnen komen we het persoonlijk ophalen 😉😃!

 7. Wat een leuke boeken. Na alle jaren in het onderwijs wel weer eens toe aan andere voorleesboeken over Sinterklaas. Ik die dus graag mee.

 8. ‘Leuk 😁 voor mijn zoontje Bjarne 8 jr. die taalachterstand heeft en op Speciaal Onderwijs zit.’ Deze kinderen in zijn klas 4a zouden hier veel baat bij hebben en op deze manier het plezier in het leren lezen behouden.
  Deze kinderen moeten al veel harder hun best doen op school omdat ze al een leer en taalachterstand hebben!

 9. Boeken zijn altijd leuk!! Maar een nieuw Sinterklaas boek is natuurlijk helemaal leuk, dan kan ik met de kinderen met een taalachterstand lekker lezen!!

 10. Ik roep ook al maanden dat ik een puppy wil & de laatste weken nog erger! Ook houd ik van reizen, dus de boeken liggen helemaal in mijn straatje! En het allerleukst wat ik bij de kleuters vind is het voorleesmoment <3

 11. Wat leuk! Ik zou graag een kansje wagen voor deze leuke boeken, kinderen heerlijk laten genieten van een spannend, lief of ontdekkend Sint verhaal <3

Reacties zijn gesloten.