Win: met het hele gezin naar Nachtwacht ‘Het duistere hart’.

Met een grote jongen in huis die net als mama dol is op spanning, avontuur en mythische wezens mag Nachtwacht natuurlijk niet ontbreken. We zijn dol op deze super spannende serie van Studio 100 en ook de inmiddels alweer tweede bioscoopfilm belooft weer een geweldig avontuur. Ben jij ook zo gek op magie en andere werelden? Doe dan snel mee met deze super toffe winactie!

Over Nachtwacht

Nachtwacht begon als televisieserie op de Vlaamse zender Ketnet. De serie wordt geproduceerd door Studio100 en dus is het niet zo verwonderlijk dat het al snel een enorm succes was. De creatieve mensen van deze studio weten als geen ander wat kleine én grote kinderen leuk vinden en ook Nachtwacht bleek weer een schot in de roos.

Hoofdpersonen in de serie zijn Vladimir, Wilko en Keelin en hun magische raadsman Vega. Het dorpje Schemermeer, waar ze wonen is een portaal waar wezens uit de onderwereld de mensenwereld kunnen betreden.


© Studio100

Perfecte mix

Nachtwacht is een mix van oud en nieuw. Het dorp oogt middeleeuws, maar tegelijkertijd hebben veel personages de beschikking over een smartphone en auto. Een sfeervolle setting dus, maar wel met alle gemakken en snelheid van de huidige wereld. Precies wat jongeren willen!

Het duistere hart

Na het succes van de tv-serie en de eerste film ‘Poort der zielen’, die ruim 265.000 bezoekers trok in de Benelux is het nu dus tijd voor weer een nieuw bloedstollend avontuur voor iedereen vanaf 9 jaar.

filmposter Het duistere hart

Het verhaal

Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen.

Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangewezen als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is.

Ondertussen maakt de voodoomagiër Volac plannen om alle wezens die ooit door de Nachtwacht zijn weggestuurd te bevrijden uit de duistere gevangenis in de Onderwereld.

De Nachtwacht heeft het nog nooit zo zwaar te verduren gehad. Kunnen ze de onschuld van Wilko bewijzen? Lukt het hen om Keelin terug te vinden? En slagen ze erin het duivelse plan van Volac te dwarsbomen?

Nachtwacht Het duistere hart

© Studio100

Win!

Wil jij met jouw kids gaan genieten van dit geweldige nieuwe Nachtwacht avontuur? Namens Studio100 en Royal promotions mag ik iemand blij maken met maar liefst 4 tickets. Na afloop van de actie mag de winnaar contact opnemen met Royal promotions om een datum te kiezen waarop de film bezocht kan worden.

Kans maken? Laat dan een reactie achter onder dit bericht of doe mee via Instagram of Facebook. Laat weten met wie jij deze film wilt bezoeken en wie weet maak ik jou blij met vier tickets voor ‘Het duistere hart’.

De actie loopt t/m donderdag 9 januari 2020. De winnaar wordt vrijdag 10 januari bekend gemaakt op de Facebook pagina van Letters & spetters.

Bekijk hier de trailer van Het duistere hart:

9 thoughts on “Win: met het hele gezin naar Nachtwacht ‘Het duistere hart’.

 1. Mijn dochter is super van en we kijken vaak samen naar de afleveringen. Om het nu op het grote scherm te zien…wauw! We doen graag mee met de ei actie en gaan duimen!

  1. Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee voor onze dochter, die enorme fan is van de nachtwacht!

 2. Maak graag kans om met mijn zusje en 2 vriendinnen naar de film te kunnen. Een gezellige middagje film. Heb er nu al zin in.

 3. Jeeh ik doe graag mee voor Bow!

  Bow is al fan vanaf het begin. Van de serie. Het boek komt ze nog niet goed doorheen☺️
  Ze hebben toevallig van het weekend de 1ste film nog zitten kijken.

 4. Lijkt me leuk om met onze dochter naartoe te gaan. Vriendinnetje meenemen is altijd leuk 😊

 5. Lijkt me super met mijn oudste dochter en een vriendinnetje en haar moeder. Mijn dochter is al jaren dol op de nachtwacht, vlad is haar favoriet.

 6. Oh dat zou toch heel gaaf zijn. Mijn kinderen zijn gek op deze serie. alle afleveringen gezien en sommige zelfs vaker. Nu in de reclame op tv de film steeds voorbij komt roepen ze niet anders dan: Mam daar gaan we toch wel heen. ja toch mam echt wel!!! dus ik zou ze heel graag willen winnen.

Reacties zijn gesloten.