Nationale Voorleesdagen 2019 winactie – Dino’s bestaan niet

Het is weer zover: het grootste voorleesfeest van het jaar, de Nationale Voorleesdagen, gaat van start! Van woensdag 23 januari t/m zaterdag 2 februari staan scholen, kinderdagverblijven, boekenwinkels en bibliotheken in het teken van mooiste prentenboek en verhalen. Een van de titels uit de Prentenboeken top 10 van dit jaar is Dino’s bestaan niet, van Mark Janssen. En omdat ik dit boek om onverklaarbare redenen dubbel in de kast heb staan geef ik een exemplaar weg! Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt.

Het verhaal

In dit spannende, extra grote uitklapboek gaat je kindje met vriendjes Tim en Jesse mee op Dino-jacht. Een spannend avontuur in een donker bos waar niets is wat het lijkt…

Mark Janssen - Dino's bestaan niet

Fan

Onze eigen Tim kreeg dit boek vorig jaar voor zijn 4de verjaardag en is sindsdien groot fan! We kunnen het boek dromen, maar het wordt nog steeds regelmatig voorgelezen. De grote uitklapprenten maken het extra mooi en spannend en doordat het bos abstract is weergegeven kun je er van alles in zien. Zo beleef je helemaal je eigen avontuur!

Winnen!

Zoals gezegd kun jij binnenkort misschien ook met jouw kindje of groep op Dino jacht! Ik mocht het boek recenseren voor Lees.bol.com (mijn recensie verschijnt daar ergens de komende dagen) en waarschijnlijk kreeg ik het daarom nog eens opgestuurd. Hoe dan ook, twee exemplaren in de kast is een beetje overdreven dus ga ik iemand blij maken!

winactie Dino's bestaan niet - Letters & spetters

Doe ook mee!

Wil jij kans maken op dit indrukwekkende prentenboek van auteur en illustrator Mark Janssen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht of onder het bericht op de Facebook pagina. Geef de pagina van Letters & spetters ook even een duimpje.

De winnaar wordt op zaterdag 2 februari 2019 bekend gemaakt.

Meer weten over de Nationale Voorleesdagen? Bekijk de website.

Foto header: Julien Riedel via Unsplash

Meer prachtige boeken van Mark Janssen bekijken of bestellen? Of een boek uit de top 10 van dit jaar? Dat kan eenvoudig hier:

23 thoughts on “Nationale Voorleesdagen 2019 winactie – Dino’s bestaan niet

 1. Jaa wij doen graag mee! De illustraties van Mark Janssen trekken mij enorm en ben dan ook erg nieuwsgierig naar zijn verhalen, tot op heden echter nog niets gelezen!
  Ik weet zeker dat Lev een verhaal over dino’s kan waarderen, een nieuwe favoriet?

 2. Wat ontzettend lief en leuk! Ik doe mee voor mijn kindjes van mijn gastouderopvang. Gezellig lezen en dan ook nog over Dino’s…… veel blije jongetjes (en meisjes, die vinden dino’s ook spannend 😉 ) op de bank!!!

 3. Met een echt leesmonstertje in huis, is het hier altijd voorleesweek. 😉
  Een boek erbij is dus altijd welkom…

 4. O, wauw!
  Van alle prachtige boeken van Mark Janssen, staat deze toch met stip op 1 op ons verlanglijstje. Afgelopen week deze gehaald bij de bibliotheek, omdat hij in de top 10 staat, mijn dochter is helemaal verliefd en ik denk dat we dit boek afgelopen weekend wel al 10 keer moesten voorlezen. Dit boek is nu mee naar het KDV waar ik werk en heb dus een teleurgestelde dochter thuis. Ze weet dat het boek weer terug moet naar de bieb, dus hoe gaaf zou het zijn als ik haar hiermee kan verrassen!!

 5. Mijn kleuterklas gaat graag op dinojacht! Toevallig gaat ons komende thema hier ook over in mijn jongensgroep!
  Ook thuis is een 5-jarig meisje helemaal fan van dino’s, dit prachtige boek krijgt zeker een goede bestemming!

 6. Mijn kleuterklas gaat graag op dinojacht! Toevallig gaat ons komende thema hier ook over in mijn jongensgroep!
  Ook thuis is een 5-jarig meisje helemaal fan van dino’s, dit prachtige boek krijgt zeker een goede bestemming!

 7. Dit lijkt me een leuk boek voor onze 2 zoontjes!! Ons jongste zoontje noemen we O-dinobaby!! Als klein babytje lag hij altijd als een Velociraptor , vandaar die naam hihi!

 8. Wat een prachtig boek, ik doe graag mee voor mijn zoon Boaz, die dol is op dino’s. Ik denk dat hij het fantastisch zou vinden

 9. Bij ons op school doen we ook weer mee met de nationale voorleesdagen. Ik probeer er iedere dag een voorleesdag van te maken. Ook onze 4 kleinzonen zijn in de ban van de dino’s. Een er van houdt binnenkort zijn dinoverjaardagsfeestje!!!

  1. Ook ik zou graag mee willen doen om samen mijn dochter van deze prachtige dino’s te kunnen genieten!

 10. Te gek! Ik ben leesconsulent en heb 8 scholen onder mijn hoede. Ik weet zeker dat de kinderen van dit boek zullen smullen! Hiermee zou ik dus heel veel kindjes blij mee kunnen maken!

 11. Zo gaaf dit boek! Mijn dochter heeft het al 2x geleend van de bieb, maar het is natuurlijk veel fijner om het boek zelf te hebben, dan kunnen we het elke dag lezen!

 12. Hier een Dino fan van het eerste uur! Alle weetjes en feitjes zijn hier bekend. Dit mooie boek wil hij graag winnen, vooral omdat er van die prachtige afbeeldingen in staan! Loving it 😍Fingers crossed 🍀

 13. We doen heel graag mee. Onze dochter van bijna 2 is gek op dino’s (en boeken!) 😍❤️

 14. Wauw, ik ben helemaal enthousiast door je recentie. Ik weet zeker dat ik er veel kinderen in mijn kleutergroep dit boek ook geweldig vinden. Het is dus zeer welkom!

  1. Wat leuk dat je mijn recensie hebt gelezen en daardoor enthousiast bent geraakt! Wie weet kun jij de kleuters binnenkort verrassen…Zaterdag maak ik de winnaar bekend.

Reacties zijn gesloten.