Letters & spetters feestweek winactie 3 – Tafels leren is leuk!

Wat is het toch heerlijk, zo’n feestweek! Ik hoop dat jullie net zo genieten als ik. Vandaag is het alweer tijd voor winactie nummer 3. Je maakt kans op het boek én kaartspel Twix en de geluksgetallen, waarmee je op speelse wijze de tafels met kinderen kunt oefenen. Gaat jouw kind naar groep 4 of kan het nog wel wat extra oefening gebruiken? Lees dan snel verder en doe mee!

Twix en de geluksgetallen – zo worden tafels wél leuk

Toen ik een tijd terug op zoek ging naar handige manieren om thuis de tafels te oefenen met mijn zoon kwam ik al snel dit boek tegen. Er bleken verrassend weinig rekenverhalen voor wat oudere kinderen te zijn dus ik was blij verrast met Twix! Op speelse wijze neemt dit rekensprookje je mee door een wereld van getallen en oefen je ongemerkt de tafels van 1 t/m 10.

feestweek - Twix en de geluksgetallen

Heel fijn natuurlijk dat alles op speelse wijze gebeurt wat van het woord ‘oefenen’ krijgen veel kinderen het vaak al benauwd en thuis schoolwerk doen vindt ook haast niemand leuk. Met dit boek en het uitgebreide kaartspel dat erbij hoort wordt dit allemaal anders! Mijn recensie kun je hier lezen.

Doe mee!

Wil jij kans maken op deze mooie leerzame set, misschien wel voor in jouw klas? Doe dan mee door te reageren op dit bericht of op het bericht op onze Facebook pagina.

De feestweek loopt t/m vrijdag 3 mei. Op zaterdag 4 mei worden alle winnaars bekend gemaakt.

Lees ook: thuis tafels oefenen

Leuke boeken voro groep 4 en 5

7 thoughts on “Letters & spetters feestweek winactie 3 – Tafels leren is leuk!

  1. Jaaaa supergraag voor mijn lieve flinn die de tafels erg moeilijk vindt.

    1. Leuk! Voor mijn zoontje, maar ook voor in mijn nieuwkomersklas. Ik maak graag kans!

  2. Ik doe graag mee voor mijn dochter die nog steeds de oefening kan gebruiken, en mijn zoon die ze volgend jaar zal gaan leren

  3. Super leuke Win-winactie voor zowel hier thuis als bij mijn school!!! 😍Fingers crossed 🍀

  4. Deze is echt super! Ik zou hem graag winnen voor in mijn groep😍 Ik oefen de tafels heel veel met de klas en nieuwe dingen om de tafels mee te oefenen zijn altijd welkom😀

Reacties zijn gesloten.