Letters & spetters feestweek winactie 4: leuke spellen voor de vakantie

Wat gaat de tijd toch snel als het gezellig is! Vandaag is het alweer tijd voor de vierde winactie van de Letters & spetters feestweek. Deze week vier ik het vierjarig bestaan van mijn blog én het behalen van de 1600 volgers op Facebook. Prachtige getallen waar hopelijk nog heel veel bij gaat komen! Als jij graag spelletjes speelt en het fijn vindt als ze ook nog een beetje leerzaam zijn, kijk dan snel verder naar de actie van vandaag en maak kans op een gaaf spellenpakket voor de hele familie.

Voor peuters – memorie

Voor kinderen vanaf 3 jaar vindt je in het pakket dit vrolijke beroepen-memoriespel van Cartamundi. Zoek de brandweerman en brandweervrouw bij elkaar en vorm zo een setje. Extra leuk aan dit spel is dat het stereotypes wil doorbreken. Want jongens en meisjes kunnen gewoon dezelfde dingen!

feestweek spellenpakket- cartamundi memo

Voor kleuters – Monsterkwartet

Ook in het spellenpakket: dit vrolijke monster kwartetspel van Cartamundi.
Bij dit spel ben je de fotograaf op een huwelijksfeest met allemaal monsters. Kan je de verschillende families samenbrengen voor een leuk familieportret? Sommige zijn een beetje griezelig, andere zijn heel aaibaar en er zijn er zelfs met wielen! Vraag maar raak en verzamel alle familieleden voor de perfecte foto.

cartamundi monster kwartet - spellenpakket

Voor de hele familie

Voor kids vanaf ongeveer 5 jaar tenslotte vindt je in het pakket SkipBo junior van Mattel. Skip-Bo Junior is een eenvoudig te leren, snel kaartspel voor groot en klein. De kaarten moeten in de juiste volgorde weggelegd worden. Wie als eerste al zijn kaarten weg heeft gespeeld heeft gewonnen. De Junior versie heeft leuke afbeeldingen van dieren.

Skipbo junior

Doe mee!

Wil jij kans maken op dit gezellige spellenpakket voor de hele familie? Reageer dan onder dit bericht of doe mee via de Facebook pagina.

Alle winacties lopen t/m vrijdag 3 mei. Op zaterdag 4 mei worden de winnaars bekend gemaakt.

Lees ook: review Gorgels taalspelletjes

Toffe spellen voor het hele gezin

11 thoughts on “Letters & spetters feestweek winactie 4: leuke spellen voor de vakantie

  1. Wij zijn hier in huize van den Boomgaard gek op spelletjes. Skibo hebben wij nog niet. Graag doen we mee aan de wedstrijd om hier kans op te maken.

  2. Wij zijn dol op spelletjes, onze peuter vind memory heel leuk, maar beging kwartet ook al te begrijpen, onze kleuter is dol op kwartet en op kaartspelletjes, en onze oudste vind het alledrie leuk om samen te spelen met haar broertje en zusje. We doen graag mee om deze leuke spelletjes te winnen.

  3. Jaaaaaa ik doe heel graag mee voor mijn lieve klas en voor mijn eigen kanjers thuis!

  4. Super leuk!
    Iets voor mijn dochter en iets voor op het werk! Super leuk! Maak ik er veel blij mee!

  5. Wat een leuke spelletjes! Ik doe graag mee aan deze actie om gezellig met elkaar een spelletje te spelen met grote broer (12) en kleine zus(3,5).

  6. Hier in huis een peuter, kleuter en 7-jarige …. dus voor iedereen wat leuks! Wij zouden het pakket heel graag winnen.

  7. Hier een huis vol spelletjes fanaten! 😉 Wat een waanzinnig leuke Win-winactie voor zowel hier thuis als bij mijn kleuterklas!!! 😍Fingers crossed 🍀

Reacties zijn gesloten.