Letters & spetters feestweek laatste dag! Vrolijk boek voor peuters

De laatste dag alweer van de feestweek! We sluiten natuurlijk af met een hele mooie prijs. Pauline Oud is zo lief om haar prachtige prentenboek ‘Van top tot teen met Fien en Milo’ beschikbaar te stellen voor de winnaar. En Pauline kennende stopt ze er vast nog een heleboel leuks bij dus dat belooft een heel feestelijk pakket te worden!

Van top tot teen met Fien en Milo

Een aantal jaren terug mocht ik dit boek recenseren. Ik kende Pauline toen nog niet persoonlijk en ook met Fien en Milo had ik niet eerder kennis gemaakt. Het boek viel bij mijn destijds 3-jarige zoontje meteen in de smaak en ik heb het eindeloos voor mogen lezen. En terecht! Want de avonturen van Fien en Milo zijn altijd vrolijk, kleurrijk, herkenbaar én interactief. Perfect om voor te lezen aan jonge kinderen!

feestweek - Van top tot teen met Fien en Milo

Mijn recensie van dit gezellige verhaal waarin je kindje alles leert over kleding en aankleden kun je hier vinden.

Doe mee!

Wil jij kans maken op dit vrolijke peuterboek? Doe dan snel mee! Laat een reactie achter onder dit bericht of doe mee via de Facebook pagina.

De acties van de feestweek lopen t/m vrijdag 3 mei. Zaterdag 4 mei worden de winnaars bekend gemaakt.

Lees ook: Pauline’s Peuter Plan – spelend leren met prentenboeken

Nog meer avonturen van Fien en Milo

18 thoughts on “Letters & spetters feestweek laatste dag! Vrolijk boek voor peuters

 1. Dat lijkt me nou een superleuk boek voor een verteltas !
  Die zou ik wel willen winnen 😉

 2. Wauw. Fien en Milo zijn ook hier favoriet bij de kids. En ook in mijn werk zou ik het boek geweldig goed kunnen gebruiken.

 3. Zo leuk voor mijn gastkinderen die bijna allemaal peutertjes zijn en de oren, neus enzo.. Aan het ontdekken en benoemen zijn.

 4. Ook alweer zo’n super leuk boek dat ik graag zou willen lezen/bekijken met de dreumesen en peuters van de kinderopvang waar ik werk!

 5. Wat een super leuk boek om de feestweek af te sluiten. De kinderen uit de opvang vinden de boeken van Fien en Milo geweldig. Ik zou het graag willen winnen voor mijn gastkinderen.

 6. Wat een mooie winactie op de slotdag van jullie feestweek! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Die aan een vooral uitkleden nu heel interessant vind!

 7. Deze zou ik heel graag willen winnen voor de peuterspeelzaal. Als ik terug kom van mijn zwangerschapsverlof ga ik het thema dit ben ik voor bereiden. Dit boek past daar perfect bij. We hebben het boek al eens geleend bij de bibliotheek maar het zou geweldig zijn als het een vaste plek zou krijgen in onze boekenkast

 8. Voor mijn Fien en Milo-fan en zn kleine zus 😍 het zou misschien helpen bij het aankleden ‘s morgens 😀

 9. Mijn oudste was eerder gek op Fien en Milo. De jongste begint het nu ook leuk te vinden. Dit boekje ken ik nog niet. Zou leuk zijn om mijn peuter er mee te verrassen op haar verjaardag

 10. Hier een huis vol leesfanaten! 😉 Wat een waanzinnig leuke winactie voor hier thuis voor mijn dochtertje!!! 😍Fingers crossed 🍀

Reacties zijn gesloten.