Wij voetballen – lezerservaringen

Sinds de verschijning van ‘Wij voetballen’ op 2 juli 2021 genoten al veel kinderen van dit vrolijke samenleesboek. Of je het nu inzet als voorlees- en zoekboek voor kleuters, gebruikt om je kind te helpen met lezen of inzet tijdens de leesles in de klas, het is steeds weer een succes. Ik ben ontzettend blij met alle positieve verhalen en mooie foto’s en deel ze hier graag met jullie. Dit is waarvoor ik dit avontuur ben aangegaan en ik hoop dat er nog veel mooie boeken zullen volgen zodat nog meer kinderen het plezier van lezen gaan ervaren.

Broer en zus die samen genieten van een fijn leesmoment. De stoere knul op deze foto houdt helemaal niet van lezen, maar sinds hij ‘Wij voetballen’ is huis heeft wil hij elke avond een bladzijde lezen uit ‘het voetbalboek’. Volgens zijn moeder is het dan ook een schot in de roos!

Mama Caroline stuurde mij deze mooie recensie:

Juf Bertine schreef een boek waarin ze veel informatie geeft en dat illustreert met geweldig leuke tekeningen en een leuk verhaal. Het boek is goed te lezen met kinderen vanaf circa vier jaar en kan later zelfstandig gelezen worden. Onze zoon vond het leuk om voorgelezen te worden en tegelijk de illustraties erbij te zoeken. Met dit boek heeft Bertine een format gemaakt waarmee ze over elk onderwerp een boek kan maken. Ik hoop van harte dat ze dat ook gaat doen. ! Ik hoop dat er meer boeken zullen volgen. Zeker een aanrader!

En ook deze jongen genoot van het verhaal:

Wij voetballen - samenleesboek

Wil jij ook jouw ervaring delen? Een recensie mag je sturen naar info@lettersenspetters.nl of in een privé bericht via Facebook of Instagram. Je krijgt mijn eeuwige dank ervoor terug 😉 en als je wil een setje met kaarten en boekenleggers.