Over

Even voorstellen

Bertine van Spijk

Mama

Groepsleerkracht sbo

Boekenwurm

Educatief auteur

Van april 2015 tot maart 2017 heb ik met heel veel plezier geblogd en recensies geschreven op mijn weblog ‘Lezen met kids’. Ontstaan vanuit mijn liefde voor (voor)lezen en kinder- en jeugdboeken met het doel om mensen te inspireren en daarmee zoveel mogelijk kinderen te laten genieten van de magie van mooie verhalen. Mijn passie voor boeken wilde ik zeker weten blijven delen, maar ik merkte dat mijn behoefte om te schrijven steeds groter werd en dat er nog zoveel meer leuks te doen is met kinderen dat ik ook graag met jullie wil delen. 

Daarom kwam er in maart 2017 een nieuw blog met een nieuwe naam en een hele nieuwe look. Letters’ omdat je dus nog steeds boekrecensies en boekennieuws tegenkwam, ‘spetters’ omdat ik schreef over belevenissen met mijn eigen ‘spetters’ en omdat er vanaf toen dus ook creatieve blogs en recensies online kwamen. ‘Letters & spetters’ dekt de lading volledig en leek mij dé perfecte naam voor mijn nieuwe website :-). 

En toen werd het september 2019. Inmiddels ben ik alweer 8 maanden werkzaam als groepsleerkracht. Ik werk met heel veel plezier bij een sbo school waar ik 2 dagen per week te vinden ben ik groep 3. Daarnaast ben ik sinds anderhalf jaar druk bezig met het opzetten en uitbreiden van een geweldige mooie methode voor peuters: Pauline’s Peuter Plan. Tijd dus om het roer weer wat om te gooien en de focus te verleggen naar educatie. Vanaf nu dus juf Bertine en heel veel tips, blogs en materialen voor het onderwijs. Ik hoop dat je veel inspiratie zult opdoen en wens je veel plezier bij het rondkijken op mijn site!

Creatieve groet,

Bertine