Feestmaand! Winactie 1

Wellicht had je het al vernomen: ik heb een heleboel te vieren en daarom heb ik de komende maand uitgeroepen tot feestmaand bij Letters & spetters . Kijk snel wat je deze eerste week kunt winnen!

Dankbaar

Wat valt er dan eigenlijk allemaal te vieren zul je misschien denken. Allereerst bestaat het blog onder de huidige naam alweer 1 jaar. Een jaar waarin het aantal volgers hard gegroeid is en waarin ik weer onwijs veel leuke dingen heb mogen doen. Voor mij zijn het lezen van al die schitterende boeken, het schrijven van de recensies en het onderhouden van de website en social media kanalen nog elke dag een groot feest! Zonder jullie was dit natuurlijk allemaal veel minder leuk en gezellig geweest dus daarom zet ik jullie, mijn geweldige volgers, de komende weken eens lekker in het zonnetje.

Nieuw hoofdstuk

Alsof dat niet al meer dan genoeg reden is om te feesten is het in april alweer 3 jaar geleden dat ik mijn allereerste recensie ooit schreef. Destijds had ik niet durven dromen dat ik zou komen waar ik nu sta. Het is een onwijs goede zet gebleken waar ik nog elke dag blij mee ben. En die uiteindelijk geleid heeft tot de start van een heel nieuw hoofdstuk in mijn leven: Vanaf 1 maart 2018 ben ik officieel freelance blogger en tekstschrijver!

Een grote stap waar ik al jaren van droomde en die ik nu eindelijk waar heb durven zetten. Elke dag bezig zijn met mijn grote passies lezen & schrijven, meer kan ik niet wensen.

Feestpakket 1

En daarom dus: FEEST! Iedere zaterdag in maart vind je een nieuwe winactie op de blog.

Wat kun je deze week winnen?

 • Het super schattige, interactieve boek (mÊt cd!) ‘Dadoe’ van Jim Bakkum en Kisrten Michel; (lees hier mijn recensie van dit lieve boek voor peuters)
 • Een limited edition en dus unieke totebag van bol.com Lees magazine;
 • een Fabeltjeskrant magazine;
 • een heleboel toffe kaarten & boekenleggers.

Wat moet je doen om kans te maken op dit gave pakket?

 1. plaats een reactie onder deze blog of onder het bericht van de actie op Facebook;
 2. geef de Facebook pagina een like;

That’s it! Ik vind het natuurlijk super fijn als je de actie wil delen en misschien mijn bedrijfspagina een duimpje wil geven, maar dit is niet verplicht.

De actie loopt t/m vrijdag 9 maart 2018. De winnaar wordt zaterdag 10 maart bekend gemaakt. Succes!

Let op: het boek is een recensie exemplaar en dus eenmalig gelezen!

10 thoughts on “Feestmaand! Winactie 1

  1. Dank je wel Janet! Het voelt nog een beetje onwerkelijk, maar zo fijn! 😊

  1. Wat bijzonder Ellen! Bedankt voor je deelname, wie weet ben jij straks de winnares!

 1. Gefeliciteerd! En ik doe graag mee 🙂 op fb like-te ik al (Desiree van dam)

Reacties zijn gesloten.