Vakantie & blogschema

Het is niet te geloven, maar de meivakantie staat alweer voor de deur. Wat gaat zo’n schooljaar toch ongelooflijk snel!

Omdat mijn jongens natuurlijk ook vrij zijn en ik de afgelopen tijd enorm hard gewerkt heb aan mijn eigen bedrijf, neem ik deze twee weken even wat gas terug. Dat betekent natuurlijk niet dat er helemaal geen berichten online komen, maar het zal even wat rustiger zijn dan jullie de afgelopen tijd gewend waren. Wat kun je in de vakantie verwachten?

Recensies

Op de vrijdagen zullen er nieuwe recensies online komen en daarnaast zal ik op andere dagen een aantal eerder verschenen artikelen en recensies delen op social media. Ook zullen er in Lees magazine nog een aantal recensies van mijn hand verschijnen die ik dan natuurlijk ook deel via Facebook en Instagram.

Blogs

Ook voor juf Maike schreef ik nog een aantal (hele leuke!) blogs die de komende weken online zullen komen. Genoeg te lezen dus voor wie ook volgt op social media!

Planning

Met mijn eigen bedrijf erbij en de afronding van de masterclass teksten corrigeren wil ik ook na de vakantie wat meer rust en vooral regelmaat in mijn blogschema aanbrengen. Daarom heb ik de volgende planning gemaakt:

De bedoeling is dat er op maandag en vrijdag een nieuwe recensie of nieuw artikel online komt en jullie dus minstens twee keer per week vers leesvoer hebben. Daarnaast blijft, zoals jullie gewend waren, de laatste woensdag van de maand gereserveerd voor het lijstje met nieuwe boeken die uit gaan komen.

Ik ga ook proberen maandelijks een winactie te organiseren die dan ook in het midden van de week online zal komen.

En verder blijf ik schrijven voor juf Maike & Lees magazine dus als je mijn Facebook pagina volgt blijft er genoeg voorbij komen!

Heerlijk helder

Ik hoop dat dit nieuwe schema gaat werken. In elk geval is het zo voor jullie ook lekker duidelijk wat je kunt verwachten. Mocht je sowieso niks willen missen dan kun je je onderaan de pagina heel eenvoudig registeren met je e-mailadres. Je ontvangt dan een melding wanneer er een nieuw artikel online staat.

Ik wens jullie allemaal een super fijne vakantie! Hopelijk werkt het weer een beetje mee en wordt het volop genieten. Tot snel!

 

One thought on “Vakantie & blogschema

Reacties zijn gesloten.