Winactie: 1250 likes voor Letters & spetters!

Bedankt!

Wow!! Nog maar 4 dagen geleden postte ik een bericht waarin ik vertelde zo blij te zijn met alle likes en zo graag die 1250 te willen halen. Jullie reageerden en deelden massaal en nu zijn we de 1250 dus gewoon al gepasseerd! ONWIJS BEDANKT! Zoals beloofd heb ik voor jullie een super tof boekenpakket samengesteld. Kans maken is heel eenvoudig, je hoeft enkel het bericht van deze actie een like te geven op de Facebook pagina.

Wat kun je winnen?

Het pakket bevat 5 boeken voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m circa 16 jaar. Een echt gezinspakket dus waarmee jullie deze zomer allemaal wat leuks te lezen hebben.

Let op: de boeken in het pakket komen allemaal uit mijn eigen kast. Ik krijg zo ontzettend veel boeken en ik vind het zonde om ze maar in de kast te laten staan. Dan deel ik ze liever met jullie!

Liselotje kocht ik zelf, maar is maar één keer voorgelezen, 20 Vragen voor Gloria heb ik gewonnen en de andere drie boeken zijn recensie exemplaren. Allemaal dus maar één keer gelezen en nog in perfecte staat.

Mocht je willen weten waar de boeken over gaan, recensies ziijn te bekijken via onderstaande links:

De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan

Lance & Lot zoeken zich rot.

Succes!

Meedoen aan de actie kan t/m zondag 27 mei. Op maandag 28 mei maak ik de winnaar bekend. Succes!

_____________________________________________________________________________

Let op: in het kader van de nieuwe privacywet wijs ik je erop dat reageren op blogs en winactie natuurlijk altijd mag ( graag zelfs!), maar dat ik dan wel zowel je e-mailadres als je IP-adres ontvang. Mocht je dit niet willen dan heb je altijd de mogelijkheid om deel te nemen of te reageren via Facebook.

 

7 thoughts on “Winactie: 1250 likes voor Letters & spetters!

  1. Wauw! Dat is snel gegaan! GEFELICITEERD!
    Natuurlijk doe ik graag mee voor dit boekenpakket, wij worden hier altijd erg blij van nieuwe verhaaltjes.. en ikzelf wil al een tijdje “20 vragen voor Gloria” lezen.

  2. Wat een leuke actie, en zo gauw zoveel likes. Succes verder!
    Groetjes Annette

    1. Deze actie is helaas alweer een paar maanden oud. Maar binnenkort verloot ik weer een mooi boek dus blijf vooral volgen!

Reacties zijn gesloten.