Een frisse wind

De oplettende volger heeft het vast al gezien: er zijn wat veranderingen geweest in het uiterlijk van de site. Wat is er veranderd en waarom? Ik leg het je graag uit.

Focus

Die was ik eerlijk gezegd een beetje kwijt. Ik ben ontzettend creatief en ik vind het heerlijk, maar mijn huis hangt vol post-it briefjes en mijn gedachten gaan continu alle kanten op. Niet altijd handig en soms ook gewoon niet bij te benen. Daarom was het tijd om orde op zaken te stellen en mijn prioriteiten op een rijtje te zetten.

Less is more

Omdat kwaliteit nu eenmaal beter is dan kwantiteit heb ik besloten me echt weer te gaan richten op de boeken en op educatie. Dit combineert natuurlijk heel mooi met elkaar en het ontwerpen van educatieve projecten voor peuters en kleuters is iets waar ik ontzettend veel energie van krijg.  Het schrijven van recensies, interviewen van auteurs en het ontwikkelen van educatieve projecten zullen vanaf nu dus ook de zaken zijn waar ik me mee bezig ga houden.

Afscheid

Dit houdt ook in dat ik sommige dingen, die ik ook zo onwijs leuk vond, niet meer ga doen. Ik heb afscheid genomen van de gezellige club bloggers van juf Maike en zal ook voor Letters & spetters niet meer schrijven over bijvoorbeeld vakanties en feestdagen, of recepten met jullie delen. Ook reviews van speelgoed en spellen laat ik aan me voorbij gaan, tenzij iets echt een hoge educatieve waarde heeft. Onder het kopje ‘blog’ tref je dan ook veel minder pagina’s aan. Veel is verhuisd naar de kopjes ‘Boeken‘ en ‘Educatie‘ en wat echt niet meer relevant was heb ik verwijderd.

 

Volop plannen

Afscheid nemen doet altijd een beetje pijn, maar ik zit nog zo vol plannen met Letters & spetters dat ik ervan overtuigd ben dat ik me geen moment ga vervelen. Ik blijf actief voor Lees magazine en ga me nog meer specialiseren in leesbevordering en het inzetten van boeken voor educatieve doeleinden. Zo hoop ik nog meer inspiratie te kunnen bieden en ook voor jullie als trouwe lezers wat meer duidelijkheid te kunnen bieden.

Reacties welkom

Ik vind het altijd onwijs leuk om van mijn volgers te horen. Laat me dus ook vooral weten wat je vindt van de frisse wind die door mijn site is gewaaid en of er zaken zijn die ik volgens jou ook echt op zou moeten pakken. Samen maken we van Letters & spetters hét inspiratie platform voor iedereen die van kinderboeken houdt!

 

One thought on “Een frisse wind

  1. Goed bezig. En zolang het voor jou goed voelt op deze manier, zeg ik zo doorgaan!

Reacties zijn gesloten.