Kerstvakantie tip: gratis naar Avonturenboerderij Molenwaard!

Van Avonturenboerderij Molenwaard ontving ik dit ontzettend leuke persbericht dat ik jullie niet wil onthouden. Ben of ken jij een Fien of Teun en heb je woensdag 2 januari nog geen plannen? Lees dan snel verder!

Feestelijke start van 2019

Na een succesvol eerste seizoen wil Avonturenboerderij Molenwaard het nieuwe jaar én seizoen 2019 op een bijzondere wijze inluiden, met de Fien & Teun Dag. Samen met alle naamgenoten van de themaparkkarakters Fien en Teun zal op woensdag 2 januari 2019 een feestelijk proostmoment plaatsvinden. Op deze dag krijgen alle Fiens en Teuns gratis toegang tot het park!

Proosten bij de avonturenboerderij

Proosten met Fien en Teun

Goed nieuws voor alle Fiens en Teuns. Op woensdag 2 januari 2019 is er voor hen een speciale dag: de Fien & Teun Dag! Vernoemd naar de populaire tv-idolen bij RTL Telekids en themaparkkarakters van Avonturenboerderij Molenwaard: Fien en Teun.

Om het eerste succesvolle seizoen van Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers te vieren, zal er op woensdag 2 januari een feestelijk proostmoment met alle Fiens en Teuns plaatsvinden. Uiteraard krijgen dan alle Fiens en Teuns, jong én oud, gratis toegang tot het park.

Meld je aan en feest mee

Alle Fiens of Teuns die bij de Fien & Teun Dag aanwezig willen zijn, kunnen zich aanmelden via de website van van Hoorne entertainment. Op de dag zelf krijgen ze toegang op basis van een geldig identiteitsbewijs.

Geen Fien of Teun als voornaam? Iedereen is van harte welkom! Reguliere bezoekers kunnen hun ticket kopen aan de kassa van het park of via www.Avonturenboerderij.nl/Tickets.

Mocht je gebruik maken van deze feestelijke actie dan wens ik je alvast heel veel plezier!

Lees ook: uit-tip Sprookjes van de Haar