Studio 100 Samen Thuis – spelen en leren met Studio 100

~ Persbericht ~ Er valt weinig leuks te ontdekken aan de Coronacrisis, maar wat wél ontzettend fijn en hartverwarmend is zijn alle geweldige initiatieven die overal opgezet worden. Echt alles en iedereen denkt mee en de kinderen worden hierbij zeker niet vergeten. Ook Studio 100, dat we natuurlijk kennen van de fantastische kinderprogramma’s komt nu met een nieuw initiatief. Na de zeer positieve reacties op de K3-clip “Handjes Wassen”, die online inmiddels al meer dan 1 miljoen keer is bekeken, is er nu Studio 100 Samen Thuis. Op dit nieuwe platform kunnen gezinnen met kinderen heel wat ideeën vinden om zich thuis te vermaken.  

Studio 100 Samen Thuis – knutselen en bewegen met Bumba, Maya de bij en K3.

Op het nieuwe platform van Studio 100 vind je een uitgebreide database vol met creatieve en actieve tips die je thuis gemakkelijk met je kindje kunt uitvoeren. Wat dacht je van een vrolijk Bumba poppetje maken, tekenlessen volgen, een dromenvanger knutselen met K3 of even ontspannen met een leuke kleurplaat? Met Studio 100 Samen Thuis kan het allemaal!

Dagelijks nieuw inspiratie

Elke dag worden er items toegevoegd aan het online platform. Van bekende Studio 100-figuren als Bumba, K3, Maya de Bij en Samson & Marie wordt er zowel leuk kijk- en luisterplezier voorgesteld, als speels materiaal voor thuisactiviteiten. Studio 100 koos ervoor om zowel inspiratie aan te bieden waar ouders samen met hun kinderen mee aan de slag kunnen, als inhoud waar kinderen zich een tijdje alleen mee kunnen bezighouden. Heel fijn als papa of mama even wil werken!

Eenvoudig zoeken

Het aanbod bij Studio 100 Samen Thuis wordt gebundeld volgens verschillende thema’s: Bewegen, Zingen, Kijken, Knutselen, Koken, Spelen en Verhalen. Op die manier kun je heel eenvoudig zoeken naar waar jouw kindje op dat moment zin in heeft.

Creatieve lente

Met Studio 100 Samen Thuis hoeft je kindje zich voorlopig niet te vervelen! Ook aan oudere kinderen is gedacht met bijvoorbeeld het knutselen van een zwaard en schild of de ‘Move van de dag’ en ‘Lol van de dag’, leuke filmpjes die te bekijken zijn via de Studio 100 Go app of YouTube. Ik vind dit nieuwe initiatief in elk geval ontzettend fijn en weet zeker dat heel veel kinderen hier de komende vakantie fijn mee aan de slag zullen gaan.

Over Studio 100

Studio 100 werd in 1996 opgericht door Gert Verhulst, Danny Verbiest en Hans Bourlon. Het bedrijf is uitgegroeid tot een unieke onderneming in familie-entertainment, met een zeer sterke reputatie. Studio 100 staat garant voor een brede waaier aan kwaliteitsproducten op het vlak van familie – en kinderentertainment. De Studio 100-figuren zijn intussen ruimschoots bekend bij het grote publiek: Samson & Gert, Kabouter Plop, Maya de Bij, Wickie de Viking, Heidi, Piet Piraat, Bumba, Prinsessia, ROX, K3, Mega Mindy, Amika, Ghost Rockers, Nachtwacht en nog zo veel anderen zijn uitgegroeid tot echte jeugdidolen.

Lees ook: rekenen met je lijf – tips voor thuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.