Diensten

Dromen zijn er om waar te maken dus besloot ik in 2018 de stap te zetten om te gaan freelancen. Het heeft ongetwijfeld ook zijn minder leuke kanten, maar ik zeg: leve de vrijheid! Professioneel bezig zijn met mijn grote passie schrijven en daar anderen mee inspireren; beter wordt het niet wat mij betreft.

Tevreden opdrachtgevers

Bertine heeft zelf lesgegeven op een basisschool en aan kinderdagverblijven. Hierdoor kent ze de praktijk heel goed. Dit vertaalt ze naar creatieve en makkelijk uit te voeren activiteiten.

Maud Bos, onderwijskundige uitgeverij Zwijsen

Bertine heeft meerdere blogs voor ons geschreven. Met haar fijngevoelige pen beschrijft zij zowel mooie als moeilijke gebeurtenissen met een lach en een traan. Daarnaast is het prettig om met haar samen te werken. Kortom, Bertine is een fijne tekstschrijver voor allerhande klussen.”

Marissa Piso, coördinator communicatie Epilepsiefonds

Bertine is onze kinderboekenexpert en schrijft voor ons recensies en artikelen. Zij heeft een vlotte schrijfstijl die makkelijk leest. Haar recensies en artikelen maken altijd nieuwsgierig naar de boeken die ze bespreekt. De recensies zijn treffend en humoristisch en diepgaand, afhankelijk van het onderwerp. Ze worden zeer gewaardeerd door ons lezerspubliek die door haar vaak ook een kijkje in onze boekenwinkel nemen. In de samenwerking met betrekking tot verwachtingen en deadlines communiceert Bertine helder en stelt zij nooit teleur“.

Karin Ruigrok, redacteur bol.com boekenredactie

Bertine schrijft blogs voor mijn website, jufmaike.nl en hier ben ik heel blij mee. Ze heeft leuke, creatieve ideeën voor activiteiten en schrijft hier op een prettige manier over. Haar blogs lezen lekker weg en staan bol van inspiratie. Ze communiceert makkelijk via de mail en levert haar blogs op tijd bij me in.”

Maike Douglas – eigenaar jufmaike.nl

Voor voorbeelden van mijn schrijfwerk, neem een kijkje in mijn portfolio.