Thuisblijven met de leukste spellen van Asmodee – persbericht

Vandaag zat er toch een tof persbericht in mijn mailbox; dit wilde ik meteen met jullie delen! Wij zijn hier thuis verzot op spelletjes en vooral oudste gaat echt al richting de moeilijkere denkspellen. We hebben het liefst iets waar we een hele tijd mee bezig zijn en waar onze hersens flink bij aan het werk worden gezet. Speciaal vanwege de Coronacrisis heeft Asmodee nu gratis downloadbare ‘Print & Play’ bordspellen voor de thuisblijvers.

Thuisblijven met Asmodee

De selectie bordspellen bestaat uit Dobble, Timeline Classic, Combo Color, Cortex Challenge en Unlock! 

GUYANCOURT, Frankrijk – 6 april 2020

Asmodee, een wereldwijde leider als producent en distributeur van bord- en kaartspellen, maakt downloadbare bordspellen voor iedereen gratis beschikbaar, als onderdeel van haar ‘Print & Play’ initiatief. Iedereen kan nu de spellen zelf printen en spelen met het gezin in de veilige thuisomgeving. De huidige lijst van zes titels bevat Asmodees gewaardeerde reeks familievriendelijke bordspellen. Van het kleurrijke kaartspel Dobble tot het escape roomachtige puzzelspel Unlock!. Binnenkort worden meer ‘Print & Play’ titels aangekondigd en toegevoegd als gratis download.

Gratis speelplezier

De gratis bordspellen bieden een gevarieerd aanbod van competitieve en coöperatieve ervaringen om familie en vrienden, jong en oud, deel te laten nemen in denkbeeldige, strategische en hersenkrakende spellen. Alles om sociaal betrokken te blijven in de eigen veilige thuissituatie. De printbare speciale edities zijn ontworpen op basis van de populaire bordspellen van Asmodee met behoud van het spelsysteem en de charmante tekeningen die de spellen wereldwijd zo populair maken. Bij sommige spellen zijn kleine aanpassingen aangebracht om ze zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor het thuis printen en het spelproces.

thuisblijven met Asmodee - Combo Color
Printable versie van Combo Color

“In deze moeilijke tijden van de wereldwijde COVID-19 crisis, vinden we het prettig om families een manier van spelen te bieden in een veilige en comfortabele thuissituatie.” aldus Stephane Carville, CEO van Asmodee. 

“We hopen dat de gratis ‘Print & Play’ spellen een vorm van verlichting, avontuur en plezier voor iedereen kan bieden terwijl ze thuis zitten”

Alle gratis middelen zijn beschikbaar in diverse talen op onderstaande website: https://print-and-play.asmodee.fun/ 

Lees ook: Review Dixit & Ticket to ride

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.