Ik zie je wel oceaan – prachtig leerzaam zoekspel voor het hele gezin

Eind 2018 ontvingen wij van Bis publishers het geweldig leuke zoekspel ‘Ik zie je wel Jungle‘. Sindsdien groot favoriet bij zowel de oudste als de jongste en ook papa en mama gaan nog steeds graag de uitdaging aan. Het spel gaat nooit vervelen en door de enorme hoeveelheid dieren die erop staan afgebeeld raak je nooit uit gezocht. Je begrijpt: toen de aankondiging van de ‘Ik zie je wel oceaan‘ in mijn mailbox zat waren wij meteen enthousiast. Super fijn dus dat we ook deze versie weer voor jullie mochten testen. Dé ideale speltip nu we allemaal thuis zitten en de verveling misschien langzaam begint toe te slaan.

Ik zie je wel oceaan

300 oceaandieren hebben zich verstopt op dit speelbord. Kun jij de barracuda of de walvishaai vinden? En de papegaaiduiker of de draakvis? Pak een kaartje uit de doos en ontdek wie de dieren als eerste kan vinden!

Eindeloos speurplezier

Ik zie je wel oceaan is een ontzettend mooi en uitdagend zoekspel waar je uren zoet mee bent. De enorme hoeveelheid bijzondere dieren die op het bord verstopt zitten is ontzettend fijn want hierdoor kun je het spel steeds weer opnieuw spelen. het is onmogelijk om te onthouden welk dier waar staat en je kunt het bord natuurlijk ook nog draaien dus dit spel gaat nooit vervelen.

Ik zie je wel oceaan - zoekspel

Op reis aan de keukentafel

De zoekspellen van fabrikant Laurence king zijn prachtig vormgegeven en leuk en leerzaam voor de hele familie. Kinderen kunnen het spel samen spelen, maar ook voor volwassenen is het een hele uitdaging. Komt bij dat je van de meeste diersoorten waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt en er dus heel wat te leren valt. Natuuronderwijs, gewoon aan de keukentafel!

Met Ik zie je wel oceaan maak je samen een boeiende reis door de wonderlijke onderwaterwereld van onze oceanen en Ik zie je wel jungle neemt je mee op reis langs alle continenten van onze planeet. Zo kun je op avontuur vanuit je luie stoel en ontdekken kinderen spelenderwijs de enorme rijkdom van de natuur.

Eenvoudig te spelen

Zoals gezegd kunnen kinderen dit uitgebreide zoekspel heel eenvoudig zelf spelen. Je moet wel even alle kaartjes uitdrukken en het bakje in elkaar vouwen, maar dat is een eenmalig klusje waarna je dus keer op keer weer van het spel kunt genieten. Grabbel met je ogen dicht een kaartje, leg het goed zichtbaar op tafel en zoeken maar! Zeker als het langer duurt voordat je een dier gevonden hebt wordt iedereen steeds fanatieker en voel je de spanning stijgen.

Ik zie je wel oceaan - Laurence king

Het spel heeft daarmee wel een duidelijk competitie-element. Kan je kindje niet goed tegen zijn verlies dan zou je in teams kunnen spelen of kunnen afspreken dat je samen zoveel mogelijk kaartjes moet verdienen. Op die manier maak je er een coöperatief spel van en doordat het wedstrijdelement weg is blijft het gezellig.

Super tip in tijden van Corona

Nu we allemaal thuis zitten vanwege de Corona crisis en het ernaar uitziet dat dit nog wel even zo blijft is Ik zie je wel oceaan echt een aanrader! Je zult merken dat het hele gezin er plezier aan beleeft en ook op dagen met slechter weer is het een fijne afleiding. Een prachtig spel dat zorgt voor wat gezelligheid in huis.

Ik zie je wel oceaan

Lees ook: review Concept kids dieren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *