Move kidswear – stoere jongenskleding van eigen bodem

Afgelopen november ging het nieuwe Nederlandse kledingmerk Move van start. Een fris eigentijds merk met onwijs gave sweaters, T-shirts, longsleeves en boxershorts voor stoere boys. Als echte jongensmoeder wilde ik hier natuurlijk graag meer van weten en ik volg Move dan ook al vanaf het begin. Hoe leuk is het dus dat we nu een samenwerking zijn aangegaan? Ik schrijf af en toe een gastblog over alles wat leuk kan zijn voor jongens en in ruil daarvoor mogen wij de prachtige kleding uitproberen. Kijk snel mee wat Move te bieden heeft!

Betaalbare basics voor je knul

Zoals gezegd is Move nog een spiksplinternieuw kledingmerk, gelanceerd in november 2018. Keywords zijn stoer-eigentijds en, niet geheel onbelangrijk, betaalbaar. De prijzen liggen zo tussen de €19,95 voor een T-shirt en 29,95 voor een sweater. Fijne prijzen dus want uit ervaring weet ik dat jongens hun kleding nogal hard verslijten en dan is het fijn als je er niet al teveel geld voor neer hebt geteld.

MOVE. volgt zonder overdreven hip te zijn de laatste trends, waarbij een goede kwaliteit en pasvorm voorop staan. Boys will be boys en daar hoort rennen, springen, klimmen en klauteren nou eenmaal bij.

Zachte materialen

Ik kreeg van Move twee hele mooie blauwe sweaters thuisgestuurd met daarop een heel subtiel icoontje.

Ze zijn gemaakt van 100% katoen, heerlijk zacht en comfortabel. Zelfs onze oudste heeft niet geklaagd en hij is erg gevoelig voor kriebelende of prikkende kleding!

Wisselende collectie

Iedere 8 weken, dus 6 keer per jaar brengt Move een nieuwe collectie uit die steeds goed aansluit bij de tijd van het jaar. Zeker interessant om te volgen dus want er is steeds weer genoeg nieuws te krijgen!

Gastblog

Zoals gezegd ben ik een samenwerking aangegaan met dit toffe kledingmerk. Mijn eerste gastblog voor Move gaat over – hoe kan het ook anders- kinderboeken. Ik maakte een mooi lijstje met spannende titels voor stoere knullen. Je leest mijn gastblog hier.

Nieuwsgierig geworden naar dit prachtige kledingmerk? Neem zeker een kijkje op de website en volg ze op Facebook!

Foto 1 t/m 4 © Move kidswear

Lees ook: Stef leest – de mooiste boeken voor Avi E3/M4