Kinderkamer tip: jouw eigen wereldkaart op aluminium

Namens de Canvas Company mocht ik voor mijn jongens shoppen bij wereldkaarten.nl. Een hele toffe webshop vol prachtige wanddecoraties die gedrukt kunnen worden op de meest uiteenlopende materialen. Wij mochten de wereldkaarten op aluminium beoordelen en gingen voor twee totaal verschillende varianten. Kijk mee naar de keuze van onze boys.

Bij Wereldkaarten.nl shop je maar liefst 90 unieke wereldkaarten, maar ook land- en stadskaarten. Super tof als je een echte reiziger bent, maar ook wanneer je zoals wij graag lekker dichtbij huis blijft staat een wereldkaart prachtig aan je muur.
Naast wereldkaarten is er een andere soortgelijke wanddecoratie trend die we veel terug zien komen in de interieurbladen en woonprogramma’s: een foto op aluminium. Een foto op aluminium is de perfecte manier om je huis een persoonlijke touch te geven.
Bij Wereldkaarten.nl worden deze twee trends prachtig met elkaar gecombineerd. Ik liet onze jongens van 4 en 7 zelf een keus maken uit het uitgebreide assortiment en het werden twee heel verschillende kaarten.

Voor kids

Onze kleuter koos een mooie stijlvolle, eenvoudige kaart met daarop per continent allerlei verschillende diersoorten. De eenvoudige zwarte afbeeldingen van de dieren steken heel mooi af bij het geel van het land. Doordat de kaart verder wit is wordt je ook niet afgeleid en is alles heel duidelijk. Mooi om naar te kijken, maar ook heel leuk om samen met je kindje over te praten en alle werelddelen en diersoorten te benoemen. Mooi én leerzaam dus, deze kaart uit de kids-collectie.

Eenvoudig

Oudste is inmiddels 7,5 en natuurlijk véél te groot voor de kidscollectie. Plan is om dit jaar de slaapkamers grondig aan te pakken en hij wil een Harry Potter kamer dus moest er een kaart komen die daarbij past. Hij koos voor een eenvoudige, stijlvolle kaart in perkamentuitvoering uit de prachtige historische lijn:

Het begin is er in elk geval, nu de rest van de kamer nog!

Bezoekje waard

Mocht je op zoek zijn naar mooie, stijlvolle en betaalbare wanddecoratie dan zou ik zeker een kijkje nemen bij Wereldkaarten.nl. De shop is ontzettend uitgebreid en of je nu winkelt voor de kinderkamers, je kantoor of de woonkamer, er is altijd wel wat moois te vinden. Wij kozen voor twee kleinere varianten, maar de kaarten zijn ook verkrijgbaar in groot formaat. De aluminium uitvoering gaat bijvoorbeeld tot 150 X 100 cm en canvas zelfs tot 220 X 150. Hier hangt een behoorlijk prijskaartje aan, maar dan heb je wel een prachtig persoonlijk stukje decoratie in huis waar jij je eigen betekenis en herinneringen bij hebt.

Wij zijn in elk geval heel tevreden! De kaarten staan voorlopig nog even op de kast, maar als de kamers klaar zijn krijgen ze een mooi plaatsje aan de muur.

Foto’s close-ups: wereldkaarten.nl. Overige foto’s Letters & spetters