Uitgelicht: de best bekeken artikelen van het afgelopen jaar

Wow! 2018 zit er alweer bijna op. Niet te geloven toch? Time flies when you’re having fun en fun heb ik zeker weten! Toen ik nu bijna 4 jaar geleden van start ging had ik nooit durven dromen dat mijn website zo groot zou worden. Nog steeds zitten de bezoekers- en volgersaantallen in de lift en nog steeds schrijf ik vrijwel dagelijks met heel veel plezier! Vandaag laat ik je graag de best bekeken artikelen van het afgelopen jaar zien. Misschien heb je er eentje gemist of misschien wil je ze gewoon nog eens een keertje lezen. Hoe dan ook, dit is de top 7 van 2018 bij Letters & spetters.

Thema’s bij VVE methode Uk & Puk

Tja, dit kon eigenlijk niet missen. Toen ik vorig jaar op eigen initiatief het thema Sinterklaas mocht gaan uitwerken voor uitgeverij Zwijsen had ik niet gedacht dat het zo’n enorm succes zou worden. Ik moet mezelf af en toe echt even knijpen! De pagina werd dit jaar maar liefst ruim 3700 keer (!) bekeken wat met name te danken is aan het Sinterklaas project. Ontzettend fijn om te weten dat zoveel mensen met zoveel plezier met mijn activiteiten werken! Ik hoop nog veel meer voor jullie te kunnen betekenen de komende jaren.

   Puk Sinttellen Sint Uk & Puk

Activiteiten bij prentenboeken van Pauline Oud

Op nummer 2 dan natuurlijk de doe-tips die ik maak bij de prentenboeken van Pauline Oud. Nog zo’n heerlijke verrassing van 2018 waar ik nooit op had durven hopen! Ik was al fan van Paulines werk dus dat ik haar mocht gaan interviewen voor Lees magazine was al een cadeautje en nu hebben we dus ook nog deze fantastische samenwerking. Met nog heel veel geweldige plannen en inspiratie dus ook in 2019 ga je veel van ons horen en zien!

lesbrief herfst 2018 lesbrief vriendschap 2018

Dagritmekaarten

Toen Pauline besloot om dagritmekaarten te gaan maken leek het mij handig om er een achtergrondartikel bij te schrijven. En daar waren jullie het duidelijk mee eens want dit artikel werd maar liefst 635 keer gelezen!

dagritmekaarten 1 dagritmekaarten 2

Handletteren met Action

Dan een artikel van een heel andere orde: de Action Shop-log. Een artikel dat je nu niet snel meer tegen zult komen omdat ik er a) geen tijd voor heb en b) het niet meer past bij mijn website. Maar goed, het is met 592 views wél goed gelezen dus toch leuk om nog eens terug te kijken.

Action handletteren 1 Action Handletteren 2

Recensie Alice

Op de vijfde plaats de recensie van Alice in Wiskunde Wonderland. Heel begrijpelijk want dit boek is zo bijzonder en origineel en wiskunde zo’n hot item voor veel mensen, daar wil je meer van weten! Maar liefst 384 mensen waren nieuwsgierig naar dit boek het afgelopen jaar.

Alice in wiskunde wonderland Alice

Kijktip

Op plaats 6, net achter Alice, De leukste Nederlandse kinderfilms op Netflix. Niet perse eduactief, maar wel heel leuk en dus blijkbaar voor veel van jullie interessant. Veel films uit het artikel zijn nog steeds op Netflix te vinden dus zeker de moeite waard om nog eens te lezen.

Wiplala Apenstreken

Feestje

Hekkensluiter vandaag is de winactie voor de 1400 pagina likes. Deze actie werd 275 keer bekeken. Je hebt er nu niets meer aan, maar ik ga heel veel mooie boeken weg het afgelopen jaar en ga daar in 2019 gewoon fijn mee door! Neem dus regelmatig een kijkje op de winactie pagina en zorg dat je niets mist.

winactie

Best een mooi lijstje, toch? Deze aantallen had ik je eind 2017 echt nog niet kunnen vertellen. Mijn pagina draaide toen nog niet via een betaalde host en van SEO had ik weinig kaas gegeten. Heel mooi om te zien dat mijn investeringen hun vruchten afwerpen. Bedankt dat je me volgt en steunt. Ik hoop dat je er ook in 2019 weer bij zult zijn!