In de media – Juf Bertine en Letters & spetters in de media

Steeds een stapje verder! Ik ben inmiddels (september 2019) vier-en-half jaar bezig als blogger en kinderboeken recensent en steeds kom ik weer een stapje verder.

Juf Bertine in Pippo over spelend leren met prentenboeken

Jonge kinderen hebben van nature een enorme drang tot ontdekken en bewegen en dat probeer ik in onze projecten (voor Pauline’s Peuter Plan) zo goed mogelijk te benutten… In ieder project vind je een uitwerking van het bijbehorende prentenboek met daarbij per pagina vragen die je tijdens het lezen kunt stellen.

Juf Bertine in KindVak magazine 1-2021

Spraakmakend woordenschatonderwijs

Het hele artikel is hier te lezen.

Ben je ook benieuwd naar mijn visie? Ik schrijf graag een gastartikel en ben ook beschikbaar voor interviews.

Contact opnemen kan via info@lettersenspetters.nl