Familiefilms op Netflix – onze kijktips voor januari 2019

Met dit grijze weer Netflixen we gewoon nog even verder! Want behalve de prachtige boekverfilmingen verschenen er de afgelopen week nog veel meer mooie familiefilms online. Kijk je mee naar ons kijklijstje voor de komende tijd?

De Sneeuwkoningin deel 1 & 2

Hele mooie, spannende winterse sprookjes naar het sprookje van Hans Christian Andersen. In haar poging een nieuwe wereld te creëren waar geen plaats is voor warmte en gevoel heeft de Sneeuwkoningin een dikke ijslaag over de wereld gelegd. Volgens haar magische spiegel is haar laatste vijand de glasmaker Vegard. Wanneer hij en zijn vrouw worden aangevallen slagen ze erin hun twee kinderen te redden. Op een dag wordt de jongste ontvoerd naar het paleis van de Sneeuwkoningin en trekt zijn dappere zus erop uit om hem te redden.

In deel 2 lijkt de Sneeuwkoningin eindelijk verslagen en genieten de trollen van hun vrijheid. In deze film volgen we de jonge trol Orm die graag een held wil zijn en zichzelf daardoor in de problemen brengt.

Geschikt vanaf 6 jaar.

Solan en Ludwig en de sneeuwmachine

Nog een heerlijk winters verhaal. Eigenlijk een kerstfilm, maar vooruit, ook nu nog erg leuk om te kijken!

Het is winter in Pinchcliffe en Ludwig droomt van een witte Kerst, maar er komt maar geen sneeuw. Uitvinder Reodor besluit daarom een sneeuwmachine te maken, maar deze belandt helaas in verkeerde handen. Een steeds heviger wordende storm lijkt Pinchcliffe helemaal onder te sneeuwen.

Solan en Ludwig en de sneeuwmachine _ Netflix 2019

Geschikt voor alle leeftijden. Bekijk hier alvast de trailer.

Home

Dreamworks films zijn eigenlijk altijd goed. In deze vrolijke, kleurrijke film wil een groep ruimtewezentjes onder leiding van kapitein Smek de aarde veroveren. Een handjevol mensen, onder wie Tip, weet te ontsnappen aan de ruimtewezens. Samen met het vriendelijke ruimtewezen Oh probeert Tip de wereld te redden.

Dreamworks Home - Netflix 2019

Geschikt vanaf 6 jaar.

Mijn Dino en ik

Geschikt vanaf 9 jaar dus of wij hem gaan kijken met de oudste weet ik nog niet, maar anders onthoud ik hem zeker voor over een tijdje.

Mijn Dino en ik - Netflix 2019

Wanneer en dino ontsnapt tijdens een militair experiment veroorzaakt hij een hoop chaos in een klein dorpje. Al snel ontstaat er een vriendschap tussen Jake en de dinosaurus. Hij probeert zijn huisdier geheim te houden, totdat het leger zijn snelgroeiende vriend wil vangen.

Bekijk hier alvast de trailer van dit spannende avontuur.

Deep / Diep in de zee

Deze ziet er zo schattig en vrolijk uit, die gaan wij zeker nog zien!

Octopus Diep wil weleens weten wat er allemaal te beleven valt in de enorme oceaan rond zijn grot. Nadat hij zijn familie per ongeluk in het onderwaterhuis heeft opgesloten gaat hij samen met zijn vriendjes op zoek naar hulp.

Deep - Netflix 2019

Geschikt vanaf 6 jaar, maar ik durf het ook met onze kleuter wel aan. De vrolijke muzikale trailer kun je hier bekijken.

Dit zijn wat mij betreft de highlights van dit moment. Heb je nog een leuke tip dan mag je die natuurlijk altijd aan me doorgeven! Ik wens je veel kijkplezier.

Lees ook: Boekverfilmingen op Netflix januari 2019

Geen Netflix en toch zin om te kijken? De grote blauwe man heeft momenteel hele mooie aanbiedingen!