Klaar voor het nieuwe theaterseizoen: mooie familievoorstellingen

Het theater; ik blijf het een heerlijk uitstapje vinden, zeker ook met kinderen! Ik kijk altijd uit naar de nieuwe programmeringen van de theaters en heb de eerste toffe familievoorstellingen alweer gespot. Theater Terra brengt komende seizoen weer twee schitterende verhalen op de planken waar ik heel erg naar uitkijk.

Peter Pan

Mijn favoriete sprookje allertijden! Ik ga zeker in de gaten houden of deze musical hier in de buurt komt want daar moeten we dan toch echt wel naartoe.

nieuw theaterseizoen - Theater Terra Peter Pan

Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan in Nimmerland! Van de makers van De Kleine Zeemeermin en Aladdin, voor iedereen vanaf 6 jaar. Fantastische avonturen wachten op Wendy wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. Het elfje Tinkerbel leert Wendy vliegen en samen met de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland. Daar ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak?

Kikker en het Avontuur

Tja, Kikker, wie houdt er niet van?! Met onze kleuter zou dit een hele mooie musical kunnen zijn dus ook deze ga ik zeker onthouden!

nieuw theaterseizoen - theater Terra Kikker en het avontuur

Beleef de avontuurlijke wereld van Kikker en zijn vriendjes in het theater in deze compleet nieuwe familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar. Kikker gaat samen met Rat op een avontuurlijke reis. Dan begint het te regenen en moeten ze snel terug. Thuis blijkt een veel groter avontuur te wachten, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen gaat hij moedig hulp halen. Kom je naar het theater op samen met Kikker dit grote avontuur te beleven?

Kaartverkoop

Alhoewel het nog even duurt, Kikker en het avontuur speelt vanaf september 2019 en Peter Pan vanaf januari 2020, gaat de kaartverkoop deze maand al van start bij de Nederlandse en Vlaamse theaters.

Neem ook eens een kijkje op de website van Theater Terra voor meer info over hun prachtige voorstellingen.

Lees ook: Voorstelling Welterusten Kleine Beer