Review: Op safari bij de Julianatoren – Cas de Ranger experience

Vorige week brachten wij een griezelig bezoek aan de Julianatoren. Het park is nog t/m 28 oktober helemaal omgetoverd in Halloweensferen en een echte aanrader voor iedereen die wel van een potje spoken houdt. Maar ook voor wie liever even wat anders wil valt er genoeg te zien en beleven. Zo was ik aangenaam verrast door de Cas de Ranger experience. Sinds de meivakantie is Cas hét nieuwe karakter van het park. Hoog tijd om eens kennis te maken!

Op safari

In het bos grenzend aan de speelweide kwamen we een bijzondere poort tegen. Wie door de port gaat betreedt de wereld van de big five en maakt kennis met een heleboel prachtige diersoorten die leven op de uitgestrekte Veluwe. Een uitdaging met een educatief karakter – ik ben er dol op! Tijd dus om, gewapend met speurtocht en potlood, op onderzoek te gaan.

Big Five

Dat je voor een kennismaking met de Big five echt niet per se naar Afrika hoeft te reizen wordt al snel duidelijk. Het bos is prachtig aangekleed met schitterende houtsculpturen van de meest prachtige diersoorten. Zo komen we langs een familie wilde zwijnen een levensgroot edelhert, schitterende roofvogels en een heus dassenhuis (niet verklappen hoe het heet want dat is nu juist de vraag!).

Het schitterende herfstweer maakt het bos extra mooi en maakt onze safari helemaal af!

Meet en greet

Heb je experience helemaal klaar? Dan kun je de speurtocht inleveren en ontvang je thuis een persoonlijke boodschap van Cas! Kun je niet zo lang wachten dan is er dagelijks een show, aan de rand van het bos, waar je kunt zingen en dansen met Cas en hij altijd tijd heeft voor een praatje en een foto.

Hier lees je alles over Cas en kun je zijn liedjes en avonturen bekijken op YouTube.

Mooie aanwinst

Cas de Ranger als karakter en ook de experience zijn hele mooie aanwinsten voor een toch al heel fijn familiepark. Wij zijn inmiddels 4 keer geweest en onze kinderen vragen ieder jaar wanneer we weer eens gaan. Oudste is inmiddels 7 dus voor veel dingen bij de Julianatoren wordt hij al wat groot, maar volgend seizoen zullen we vast en zeker nog eens gaan!

Lees hier mijn review over Halloween in de Julianatoren. Een hele fijne tip voor de herfstvakantie!