Educatief speelgoed van Koopjes Aap: review + kortingscode!

Altijd leuk: de mensen achter webshop Koopjes Aap benaderden mij met de vraag of ik een review over hun shop en een aantal producten wilde schrijven én of ik dan mijn volgers ook nog ergens blij mee wilde maken. Dat noem ik nog eens twee vliegen in één klap! Je begrijpt: ik was om! Vandaag vertel ik je meer over deze super betaalbare webshop en laat ik je een aantal producten zien. Kijk je mee?

Iets langer onderweg, maar altijd de goedkoopste

Wie houdt er nu niet van korting? Ik denk dat we allemaal graag koopjes scoren, zeker met de naderende feestdagen, en in dat geval zit je bij Koopjes Aap helemaal goed! Het motto van deze startende webshop is ‘iets langer onderweg, maar altijd de goedkoopste.’ In de shop vind je een breed scala aan producten op gebied van bijvoorbeeld speelgoed, lifestyle & beauty, auto & fiets, tuin & klussen en nog veel meer. Nu was ik voor Letters & spetters natuurlijk vooral geïnteresseerd in de categorie speelgoed en ik zocht 3 educatieve producten uit die ik voor jullie eens nader heb bekeken.

Wiss Toy

Ik ben dol op houten speelgoed en dit spel leek me ontzettend leuk en leerzaam voor onze oudste, die inmiddels in groep 4 zit.

Het principe is hetzelfde als bij Jenga. Bouw de toren op en haal vervolgens om beurten een blok uit een van de lagen die je daarna weer bovenop teruglegt. Bij deze versie zijn de blokken echter voorzien van cijfertjes waardoor de toren op volgorde gebouwd kan worden en je dus oefent met tellen tot 54. Voor extra uitdaging zijn er dobbelstenen bijgevoegd. Helaas zit er geen verdere uitleg bij, maar ik kan me voorstellen dat je steeds 2 dobbelstenen gooit, ze naast elkaar legt en het cijfer dat zo ontstaat uit de toren haalt. Je kunt de cijfers natuurlijk ook optellen (dat kan ook met 4 dobbelstenen) of keersommen maken. Meer dan voldoende mogelijkheden dus en dat voor maar € 9,95. Let op: het spel is klein van formaat. Maar dat maakt het ook weer heel geschikt om in de klas aan een tafeltje mee te werken dus ik kan me helemaal voorstellen dat dit op school gebruikt wordt.

Tafels oefenen

Een ander product dat ik koos uit de shop was de rekentafel. In groep 4 natuurlijk ontzettend actueel en onze jongen vindt de tafels erg moeilijk dus dit komt perfect van pas!

Het spel ziet er dankzij de kleurtjes mooi en vrolijk uit en met bijgevoegde stickers kun je, bijvoorbeeld op een los briefje, aangeven welke tafels al beheerst worden. Het is dan wel weer jammer dat niet alle kleuren vertegenwoordigd zijn, maar daar is altijd wel een oplossing voor te vinden.

Op de achterzijde van de blokjes vind je de uitkomsten dus kinderen kunnen ook gemakkelijk zelfstandig met dit materiaal oefenen en zichzelf controleren. Ook dit spel is weer vrij klein van formaat, maar wel van goede kwaliteit.

Voor professoren in de dop

 

Het laatste artikel dat ik voor jullie mocht bekijken is de microscoop. Mijn kinderen zijn er dol op en iets onderzoeken is natuurlijk altijd een leuke, leerzame uitdaging.

De microscoop en bijgevoegde materialen ogen vrij eenvoudig, maar dat maakt dan ook weer dat het allemaal wel tegen een stootje kan. Een mooie manier dus om kennis te maken met dit materiaal en op ontdekking te gaan voordat je overstapt op een duurdere versie.

Mooie, betaalbare producten

Ben je dus op zoek naar een leuk cadeautje of naar aanvullende materialen voor in je klas, dan ben je bij Koopjes Aap aan het juiste adres. De producten zijn allemaal goed verpakt, maar omdat ze een lange reis moeten maken vanuit China loop je wel het risico dat verpakkingen onderweg beschadigd raken. Gelukkig neemt Koopjes Aap dit risico voor eigen rekening en kun je, meestal na het sturen van een foto als bewijs, een nieuw exemplaar van je product verwachten. Uitstekende service dus!

Korting!

Met de feestdagen voor de deur hebben jullie ongetwijfeld nog wel wat boodschappen te doen. En omdat deze maanden al duur genoeg zijn heb ik samen met het team van Koopjes Aap een leuke actie voor jullie: bestel je met de code “SPETTERS10” dan krijg je 10% korting op het gehele assortiment, bovenop de toch al aantrekkelijke prijzen! Heel veel shopplezier!