Projecten in de praktijk – Reacties en ervaringen van professionals

Een educatief project schrijven is wat mij betreft absoluut het mooiste wat er is! Maar je eigen project vervolgens toegepast zien in de praktijk is ook absoluut een feestje! Op deze pagina vind je een overzicht van de uitvoering van mijn projecten in de praktijk.

Uk & Puk Sinterklaas

Juf Wilma van kdv Het Berenschuitje in Middelrode werkte met haar peuters rond het thema Sinterklaas. Ze maakte gebruik van de kleikaarten uit het UK & Puk project en gaf hier haar eigen draai aan door echte pepernoten te gebruiken. Eerst de zakken vullen en dan heerlijk smikkelen!

kleikaart uk & puk 1 kleikaart uk & puk 2

Ook in ‘s-Gravendeel bij peuterspeelzaal ‘t Klaverviertje werd hard gewerkt. De groep van juf Monique vulde ook hun zakken met echte pepernoten. Wat een feest!

Bij Kiddies peuterschool in Alkmaar maakte juf Ingrid donkere klei (met cacao) voor haar peuters die er heerlijke chocoladeletters van maakten! Behalve letters van chocola werden er ook prachtige letters gemaakt, versierd met zelf gescheurd sinterklaaspapier.

Uk & Puk Kerst

De peuters van gastouderopvang ‘Welkom bij Natascha’ in Hardenberg gingen enthousiast aan de slag met het ontwerpen van een prachtige foute kersttrui voor Puk.

En ook juf Marieke van Kindcentrum Kindertuin in Haaren ging enthousiast met de kinderen aan het werk, met dit prachtige resultaat:

Heb jij ook leuke foto’s die je graag hier terug wilt zien? Mail ze naar info@lettersenspetters.nl