Squla – WIN! een leerzame zomer met de nieuwste puzzelboeken

~ WINACTIE ~ Inmiddels is voor het grootste deel van Nederland de vakantie aangebroken. Tijd om bij te komen van de meeste vreemde maanden die de meesten van ons ooit hebben meegemaakt. In de periode van thuisonderwijs was Squla hier bij ons echt een uitkomst. De jongens zijn er dol op en konden zo spelenderwijs hun kennis en vaardigheden bijspijkeren. Met het vrolijke zomerboek en het nieuwe puzzelblok blijven kinderen ook tijdens de vakantie helemaal bij voor school. Lees snel verder en maak kans op dit fijne vakantiepakket!

Puzzelen en leren met Squla en Denksport

De afgelopen jaren mochten wij al meerdere keren de onwijs leuke puzzelboekjes testen uit de Denksport Junior reeks. Vrolijke kleurrijke puzzelboeken voor kinderen vanaf circa 2 jaar vol leuke spellen en opdrachten. Inmiddels is de reeks uitgebreid met weer twee hele leuke uitgaven in samenwerking met Squla: het puzzelblok Spelend lezen en rekenen en het Squla zomerboek vol spellen, weetjes, kleurplaten, quizzen en nog veel meer.

Puzzelblok spelend lezen en rekenen

Het nieuwe puzzelblok voor de groepen 3, 4 en 5 van het basisonderwijs is lekker klein van formaat en daarom ideaal om deze zomer mee op vakantie te nemen. Er is altijd wel een plaatsje vrij in je koffer of tas waar het in past en omdat het nauwelijks iets weegt neem je het gemakkelijk overal mee naartoe.

Squla puzzelblok

Het puzzelblok bevat allerlei leuke uitdagende taal- en rekenpuzzels en opdrachten voor logisch denken. Dankzij het vrolijke kleurgebruik en de leuke illustraties ziet het blok er heel aantrekkelijk uit en zullen kinderen het geen straf vinden om ermee aan de slag te gaan. Dat ze hiermee fijn bijblijven voor school hoef je ze natuurlijk niet te vertellen, dat is gewoon mooi meegenomen. Spelend leren blijft toch vaak de beste manier.

Squla Zomerboek 2020

Ook het Zomerboek ziet er lekker fris en vrolijk uit en nodigt uit aan de slag te gaan. Met een prijs van €6,95 is het net wat duurder dan het puzzelblok (€6,25), maar het is ook groter van formaat en bevat uren speel- en puzzelplezier.

Squla zomerboek

Je vindt er lijnpuzzels, geheimschrift, ideeën voor leuke zomerse spelletjes, doolhoven, een zoekplaat, een kleurplaat en nog heel veel meer. Het boek bevat maar liefst 58 pagina’s met puzzels en opdrachten en ook de oplossingen zijn uiteraard allemaal terug te vinden. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf circa 6 jaar.

Lees ook: Puzzelpret met Squla en Denksport

Win!

Zie jij jouw kinderen al helemaal heerlijk rustig zitten kleuren en puzzelen in deze vrolijke nieuwe uitgaves? Doe dan snel mee en wie weet win jij dit fijne puzzelpakket!

Om kans te maken laat je een reactie achter onder dit artikel of onder het bericht van de actie op Facebook. Laat weten wie jij wilt verrassen met deze toffe puzzelboeken en wie weet ligt het pakketje binnenkort bij jou in de brievenbus.

Squla puzzelpakket

De actie loopt t/m donderdag 16 juli, vrijdag 17 juli maak ik via Facebook de winnaar bekend.

12 thoughts on “Squla – WIN! een leerzame zomer met de nieuwste puzzelboeken

  1. Ik wil graag winnen voor onze meiden. De oudste gaat na de zomer naar groep 4. Hopelijk dan veel uitdaging voor haar, groep 3 ging ze fluitend door. Een puzzelboekje voor haar zou super zijn, ook in de zomervakantie alvast uitdaging voor haar. De jongste gaat naar groep 2. Wil inmiddels ook al meer moeilijke puzzels doen net als haar zus. Twee knappe koppies in huis die heel erg van puzzelboekjes houden.

    1. Ik zou graag willen winnen voor mijn zoon van 7, bijna 8. We gaan deze zomer niet op vakantie en het lijkt me gezellig om samen te puzzelen.

  2. Dit zouden mijn 2 meiden van 6 en bijna 9 jaar heel leuk vinden! Helemaal gek op puzzelen en doeboeken, dus dit is perfect.

  3. Ik doe graag mee voor mij dochter Femke van 6 jr. Na de vakantie gaat ze naar groep 4. Deze boeken lijken me erg handig voor op vakantie; tijdens eten in restaurant, onderweg in de auto of gewoon lekker even tussendoor.

    1. Super gaaf om te winnen! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Jens van 6 jaar. Hij vindt puzzelen super leuk en kan zich hier in de vakantie goed mee vermaken. Hij is nu veel aan het oefenen met woordjes schrijven, sommen. Dit zou een mooie aanvulling zijn om zijn ontwikkeling verder te stimuleren.

  4. Dit zou echt fantastisch zijn voor mijn zoon Boaz. Na de zomervakantie gaat hij naar groep 4, en hij vindt het heerlijk om te puzzelen te rekenen en kleuren. Ik denk dat hij zich goed zou kunnen vermaken met deze boekjes

  5. Zou heel leuk zijn voor mijn meisje! Ze gaat naar groep 3 en is helemaal enthousiast over! Ze is gek op puzzels en viert haar 6de veerjaardag tijdens de vakantie. Het zou dus een super leuk cadeau zijn voor haar!

  6. Zalig om te winnen voor mijn dochter van 7. Kan ze ook zelf puzzelen als mama aan het sudokuën of kruiswoordpuzzelen is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.