Review + Winnen! Nieuwe Denksport boekjes voor kids

Puzzelboekjes: ik ben er dol op! Ik heb er zelf veel te weinig tijd voor, maar vorig jaar mochten wij al een aantal super toffe uitgaves van Denksport testen en die vielen bij de kinderen goed in de smaak. Begrijpelijk dus dat ik heel enthousiast werd van een persbericht over twee vrolijke nieuwe aanwinsten. Wij testten Paco’s Puzzeljungle en Dokter D’s Puzzellab voor jullie.

Full colour puzzelplezier

Paco’s Puzzeljungle is een mooi groot puzzelblok boordevol uitdagingen. Doolhoven, sudoku’s lijnpuzzels, woordzoekers en leg- en tijdpuzzels: met deze bundel kan je kind echt tijden vooruit!

Denksport Paco's Puzzeljungle

Pret onderweg

Een tripje naar Dinoland in Zwolle in de meivakantie was hét ideale moment om deze lekker dikke bundel te testen. Ik weet niet hoe het er bij jullie aan toe gaat, maar vast niet veel anders dan bij ons. Een lange autorit met twee kids achterin is hier in elk geval vaak een fikse uitdaging dus ene beetje vertier voor onderweg is altijd welkom. Zelf kan ik absoluut niet lezen tijdens het rijden, maar onze jongens hebben daar totaal geen last van. Paco’s Puzzeljungle in de tas dus, en een pakje stiften en ze zijn zelfs onderweg nog een beetje educatief bezig (en het blijft in elk geval een tijdje héérlijk rustig in de auto).

Paco's Puzzeljungle onderweg

Aan het ontbijt

Behalve onderweg zijn Paco’s Puzzeljungle en de andere toffe kinderedities van Denksport ook ideaal aan de ontbijttafel. Wij overnachtten in een hotel, iets wat we niet zo vaak (lees: al zeker 10 jaar niet meer) doen. En als je dan een keer een uitgebreid ontbijtbuffet hebt wil je er ook in alle rust van kunnen genieten. Ideaal dus dat we de bundel en stiften weer bij ons hadden want zo hielden de jongens zichzelf mooi een tijdje bezig en konden wij heerlijk genieten van een kopje koffie. Een mooi begin van de dag!

Voor knappe koppen

Behalve Paco’s Puzzeljungle kregen we ook nog een exemplaar van Dokter D’s Puzzellab. Ook weer een heel mooi full colour puzzelblok, in iets kleiner formaat dan de puzzeljungle, boordevol uitdagende rekenpuzzels.

Denksport Dokter D's Puzzellab

Concentratie

Over dit puzzelblok is onze oudste wat minder enthousiast. Heeft niks met de puzzels te maken, maar cijfertjes zijn niet zijn ding en hij heeft mijn vermogen tot logisch denken geërfd dus ik snap hem helemaal. Houdt jouw kind wel van een uitdaging en zijn cijfers en moeilijke puzzels helemaal zijn ding dan worden jullie vast en zeker heel blij van Dokter D’s Puzzellab! Overigens zijn lang niet alle sudoku’s in het blok met cijfertjes, er zijn er ook een heleboel bij met vrolijk gekleurde tekeningetjes en symbolen.

Voor de hele familie

Paco’s Puzzeljungle en Dokter D’s Puzzellab zijn beide geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar zeker met Paco’s Puzzeljungle kunnen ook jongere kinderen volop aan de slag. Onze kleuter heeft zich er al prima mee vermaakt. En een sudoku op zijn tijd is ook voor oudere broers en zussen of misschien zelfs pap en mam nog leuk dus met beide bundels kan het hele gezin een tijd vooruit. Perfect vermaak voor de vakantie of een relaxte zondag!

Denksport voor kids

De bundels verschijnen beiden vier keer per jaar en zijn met €4,75 (Paco’s Puzzeljungle) en 4,50 (Dokter D) netje geprijsd. De eerste editie van Dokter D’s Puzzellab verschijnt op 23 mei en is dan te koop voor de speciale introductieprijs van €4,25. Ook een aanrader voor op school! Mooi voor kinderen die wat extra uitdaging kunnen gebruiken.

Win!

Namens Denksport mag ik iemand blij maken met de eerste editie van Dokter D’s Puzzellab! Wil jij deze bundel meteen bij verschijning thuisgestuurd krijgen, laat dan hieronder een reactie achter of doe mee via Facebook. Ik doe er ook nog het super toffe Kinderboeken doeboek bij mét cd zodat je kind zich de komende tijd niet hoeft te vervelen.

De actie loopt t/m 23 mei, op vrijdag 24 mei 2019 maak ik de winnaar bekend.

Lees ook: Denksport voor kids

17 thoughts on “Review + Winnen! Nieuwe Denksport boekjes voor kids

 1. Echt een hele leuke win actie. Zelf puzzel ik graag, en de jongens van 7 en 11 ook. Deze puzzelboekjes kennen wij nog niet dus zou echt leuk zijn om samen in de vakantie deze te mogen ontdekken!!

 2. Leuk voor alle kinderen die hier over de vloer komen tijdens mijn werk als gastouder

 3. Zijn leuke boekjes voor onze oudste zoon. Kan hij het hemelvaartsweekend in of bij de caravan lekker puzzelen en kleuren! Hij zou er superblij mee zijn want hij vindt de denksport puzzelboekjes fantastisch!

 4. Ooh leuk dat lijkt mij handig voor onze lange treinreizen bij een dagje weg of vakantie voor mijn zoon, ik doe dus graag mee.

 5. Deze puzzelboekjes wil ik heel graag uittesten op onze BSO! Zou dus superleuk zijn om te winnen!

 6. Leuk! Ik wil graag meedoen met deze winactie. Ik denk daf mijn dochters hier veel plezier aan zullen beleven

 7. Heel erg leuk! Mijn dochter van 7 is gek op puzzelboekjes, denk dat ze deze nieuwe varianten dus ook geweldig zal vinden!

 8. Wat een leuke puzzelboeken. Mijn dochter is helemaal weg van Sudoku, en we gaan van de zomer weer een eind weg op vakantie, dus zeker heel fijn om zoiets mee te nemen voor onderweg en ter plekke. Ik doe graag mee!

 9. Dat zou leuk zijn om te winnen!
  Lekker bezig zijn en uitgedaagd worden!
  Top!

 10. Wat leuk! Hier heb ik zeker wat kinderen voor in de klas. Gelijk het boekje van paco’s puzzeljungel besteld. Daar zou deze mooi bij passen om weer wat nu uitdaging aan te bieden!

 11. nou dat zou leuk zijn als vermaak in de auto op vakantie voor ons zoontje!

 12. Wat leuk, de oudste 2 zijn gek op dit soort boekjes, deze ziet er erg leuk uit. Ik vind het ook altijd leuk om ze hier mee te helpen, gezellig samen aan de slag. We duimen!

 13. Erg leuk, ik doe graag mee voor mijn oudste 2 die erg graag puzzelen met zijn twee, en mama doet graag mee.

Reacties zijn gesloten.