Disclaimer

Afbeeldingen

Voor mijn blogs en recensies gebruik ik veelal zelfgemaakte foto’s. Deze zijn dan ook eigendom van Letters & spetters en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.

Indien ik een foto van een andere bron gebruik (een zogenaamde stockfoto) wordt dit altijd bij de foto vermeld.

Recensies en reviews

Alle besprekingen van boeken, uitstapjes of producten die op mijn blog te vinden zijn worden geschreven vanuit mijn eigen ervaring. Het gaat hier dus altijd om mijn persoonlijke mening en bevindingen. Indien ik een boek of product toegestuurd heb gekregen wordt dit altijd specifiek in het artikel vermeld.

Betaalde artikelen

Per 1 maart 2018 is ‘Letters & spetters’ mijn bedrijf. Dit houdt in dat ik ook in opdracht werk en hiervoor betaald krijg. Wanneer een artikel in opdracht geschreven is staat in de kopafbeelding het woord ‘promo’ en wordt ook onderaan het artikel vermeld dat het hier om een promotie gaat.

Affiliate

Onder aan mijn blogs vind je vrijwel altijd verkooplinks naar bol.com. Ik ben lid van hun partnerprogramma en wanneer je via een van mijn links iets besteld ontvang ik daarvan een klein percentage aan commissie. Op deze manier kan ik bijvoorbeeld winacties voor jullie blijven organiseren en blijft mijn blog -dat nog steeds vooral hobby is- betaalbaar.