Vlaggenclub.nl – voor feestvlaggen en meer

Af en toe kom je van die opdrachten tegen, die móet je gewoon aannemen. Zo zag ik dat Vlaggenclub.nl op zoek was naar bloggers en zodra ik in de webshop ging kijken was ik verkocht. Want wat een toffe versiering hebben ze hier! En met het oog op Sint zag ik direct een heleboel toffe materialen voor zowel thuis als in de klas. Ik mocht heerlijk shoppen en laat je vandaag graag zien wat ik allemaal uitzocht bij deze super toffe webshop.

Vlaggenclub.nl

Zelf was ik nog niet bekend met de shop van Vlaggenclub.nl, maar het aanbod is echt enorm en ze draaien inmiddels alweer een tijdje mee. Nu zou ik zelf waarschijnlijk niet zo snel op een site kijken voor vlaggen want zelf gebruik ik er zelden een, maar het leuke is dat ze nog zoveel meer in het assortiment hebben. De shop begon met het idee van een vlag voor iedereen. In eerste instantie was dit een witte vlag met speciale stiften, maar inmiddels kun je ook vlaggen laten bedrukken. De prijzen zijn goed en de mogelijkheden heel uitgebreid dus er zit altijd wel wat voor je bij.

Shoppen maar!

Zoals ik al zei ging ik dit keer volop voor het thema Sinterklaas. Ga je op de website naar het kopje ‘Thema vlaggen en versiering’ dan kom je een eindeloze rij thema’s tegen. Er zin vlaggen voor St. Patrick’s day, voor het songfestival, geboortevlaggen, start- en finishvlaggen en nog heel veel meer.

Voor Sinterklaas zijn er naast grote vlaggen ook vlaggenlijnen, een beschrijfbaar raambord, een strooizak, verlanglijstjes, ballonnen, schmink en nog heel veel meer gave artikelen te koop. Behalve met mijn mama-bril kijk ik natuurlijk ook altijd met mijn juffenbril naar dit soort dingen en ik vond een aantal hele toffe items voor thuis én voor in de klas.

Wimpel

De super gave wimpel was een van de eerste artikelen die me opviel. Afgelopen jaar maakte ik in de klas een schrijfhoekje, de werkkamer van de Sint en hoe gaaf zou deze worden met deze toffe wimpel erbij?

De officiële Sinterklaasvlag op de foto, die overigens ook te koop is op Vlaggenshop.nl, kunnen we dan weer gebruiken bij onze stoomboot. Voor de Stoomboot zag ik in de shop ook nog een hele gave banner met daarop ‘Pakjesboot 12’. Was mijn budget oneindig geweest dan had ik die zeker weten ook nog gekocht.

Het grote boek van Sinterklaas

Ook het super toffe Boek van Sinterklaas moest natuurlijk in mijn winkelmandje. Op de foto van onze schrijfhoek hierboven zie je de rode map die we tot nu toe gebruikten en die ook prima dienst deed, maar hoe tof is het als we écht een groot boek van Sint hebben? Ik zie onze kleuters al helemaal werken in een prachtige schrijf-/werkkamer!

Welkom Sint vlag

Deze vrolijke vlag koos ik voor thuis. Met een 7-jarige die helemaal in de ban is kan ik dit jaar nog lekker los met versiering en zo’n super toffe welkomstvlag hadden we nog niet. Hij krijgt een mooi plaatsje voor het raam naast onze voordeur zodat Sint en Piet ons huisje zeker niet stilletjes voorbij zullen rijden.

Vlaggenclub.nl

Jute zakje

Deze schattige zakjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Een heel tof zakje voor school (als je voldoende budget hebt) en natuurlijk voor in de schoen. Altijd weer kleine cadeautjes zoeken valt ook niet mee en een keer een zakje snoep in schoen is ook leuk, zeker als het zo’n mooi jute zakje betreft. Voor €2,05 plus wat snoep heb je een super leuk presentje!

Ballonnen Sinterklaas 8 stuks

En toen was er nog een klein beetje budget over en daarvoor koos ik ballonnen. Of je nog ballonnen moet gebruiken tegenwoordig, daar valt over te discussiëren, maar ze zijn wel echt altijd feestelijk en brengen net dat beetje extra sfeer. Met Pakjesavond krijgen ze een mooi plaatsje in huis, maar ook in de klas kun je ze natuurlijk perfect gebruiken.

Klaar voor een feestje?

Ook zin gekregen om alvast in Sint stemming te komen? Neem zeker een kijkje in de webshop op Vlaggenclub.nl en laat je verrassen door het mooie en uitgebreide assortiment. Ik had mijn pakket de volgende werkdag al in huis. Alles keurig verpakt en de artikelen voldoen zeker aan de verwachtingen. Meer dan de moeite waard en zo maak je van iedere gelegenheid zeker weten in een handomdraai een feestje!

Lees ook: De leukste boeken voor in de schoen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.