Shoptip: De leukste uitnodigingen voor kinderfeestjes

Jippie, we mogen weer! Binnenkort wordt onze kleuter alweer 5 en dus mag ik weer op zoek naar een originele uitnodiging. Je kunt uitnodigingen overal kopen of bestellen, maar ik hou wel van een beetje origineel. Tijd dus om dit oude artikel een update te geven én een van jullie blij te maken met een hele toffe set kaartjes!

Voorbereidingen voor een feestje beginnen natuurlijk met de uitnodigingen. Het is uiteraard vooral een kwestie van smaak, maar persoonlijk ben ik geen fan van de doorsnee superhelden-, tekenfilm-, ridders- en piratenuitnodigingen. Ik ga dan toch liever op zoek naar een kaartje dat net even anders is, maar dat natuurlijk wel bij onze knul past. Onze oudste is geen jongetje dat helemaal weg is van een bepaald figuur van televisie en over superhelden hoor ik hem nooit. Een neutrale uitnodiging die vooral gewoon laat zien dat het FEEST is, dat is dus wat we nodig hadden toen hij 6 werd. En dit is wat ik vond:

Circusbeer

P1010882.JPGVoor zijn vijfde verjaardag gebruikte ik deze super lieve kaarten van ‘Oktoberdots‘ als uitnodigingen voor het kinderfeestje. Heel feestelijk, geschikt voor zowel jongens als meisjes en wat mij betreft ook echt een kleuterkaart die past bij een eerste verjaardagspartijtje. 

Beertje Bobbi P1010107

Voor onze kleine man kocht ik voor zijn tweede verjaardag deze prachtige Bobbi kaarten bij webshop ‘Unieke Postkaarten’. Hij is groot fan van beertje Bobbi dus beter kon gewoon niet. In deze shop is nog veel meer moois te krijgen voor allerlei gelegenheden. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen! Let op: De Bobbi kaarten gaan helaas uit het assortiment. Mocht je ze dus nog willen inslaan, nu is je kans!

P1030888Feestelijk hondje

Voor het komende feestje vond ik het perfecte kaartje bij webshop ‘Kaartje of Kip’. Behalve deze prachtige uitnodigingen ontwerpt en verkoopt eigenaresse Karin nog veel meer moois dus wees gewaarschuwd; je mandje raakt ongetwijfeld voller dan gepland!

Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren en heeft mijn blog je geholpen om hét kaartje voor je zoon of dochter te vinden. Heb je zelf nog leuke tips voor unieke kaarten en uitnodigingen, deel ze dan gerust!

Tot zover de oogst van twee jaar geleden. De kaarten zijn gelukkig nog steeds bij de betreffende webshops te koop, maar er is natuurlijk nog veel meer moois te krijgen. Tijd voor een update!

De kop van de kat

Voor het aankomende kinderfeestje van onze jongste shopte ik afgelopen week deze leukerds bij Oktoberdots:

Postkaart Woodland Kat Feest Oktoberdots

Om discussie te voorkomen heb ik ze gewoon besteld zonder overleg en gelukkig zijn ze goedgekeurd! Deze kaarten zijn geen officiële uitnodigingen waarop al allerlei info staat voorgedrukt, maar het grote voordeel is dat ze per stuk te bestellen zijn. Vaak koop je uitnodigingen in setjes van 8 of 10 stuks, maar onze kleuter blijft erbij dat hij maar 3 vriendjes en zijn nichtje wil uitnodigen. Zonde als je dan weer kaartjes overhoud, de la ligt hier vol met eenzame kaartjes die nooit een bestemming gekregen hebben. Daarom dit jaar dus Feest Kat uit de Woodland collectie.

Feesten met Fien en Milo

Nu ik zo nauw samenwerk met Pauline Oud mag ik Fien en Milo hier natuurlijk niet vergeten. In haar webshop verkoopt Pauline deze vrolijke kaartjes in een set van 10 voor maar €4,95. Erg leuk voor peuters en kleuters!

Fien en Milo uitnodiging

Voor fans van Fiep

Bij Leukekaartjes.nl vond ik een uitgebreid assortiment super toffe Fiep Westendorp uitnodigingen. Of je nu gaat voor Pim en Pom, Floddertje of Pluk, er is keus genoeg voor iedereen én zelfs de mogelijkheid kaarten te personaliseren met een foto. Is jouw kindje fan van Fiep dan moet je hier zeker een kijkje nemen!

Fiep Westendorp uitnodiging

Stijlvol en ingetogen

Winkeltje van Anne heeft hele stijlvolle, ingetogen uitnodigingen. 5 stuks voor maar €3,95 dus heel mooi geprijsd. En een kleine hoeveelheid is voor kleuters vaak ook nog voldoende dus je houdt niet weer een paar kaartjes over waar je uiteindelijk niks mee doet.

Mogelijkheden en inspiratie genoeg denk ik! Ik hoop dat ik je een beetje op weg heb geholpen met dit artikel en ben natuurlijk heel benieuwd naar jullie eigen tips en ideeën voor leuke kaartjes. Let me know!

WinWinWin

Zoals beloofd ga ik ook iemand blijmaken met een leuke set uitnodigingen. Namens Pauline Oud mag ik een set Fien en Milo kaartjes weggeven! Wil jij kans maken? Laat dan een reactie achter onder deze blog of onder het bericht op de Facebook pagina. Vergeet ook niet de pagina een like te geven!

De winnaar wordt maandag 18 februari 2019 bekend gemaakt. Succes!

2 thoughts on “Shoptip: De leukste uitnodigingen voor kinderfeestjes

  1. Waaauw wat een super leuke kaarten😍 Dat zou mijn zoontje Max hele leuke kaarten vinden voor zijn 1ste verjaardag!

    En wat lees ik elke keer toch graag je blogs🙈
    Inspirerend leerzaam en zeker handig!

  2. Ohh wat leuk! Mijn zoon Julian is bijna jarig en fanatiek bezig met zijn ‘wie mag er op mijn feestje komen-‘ lijstje . Kaartje of Kip ben ik groot fan van, de andere plaats ik tussen mijn favorieten om ook eens te bekijken. Love post! Stuur ook veel ansichtkaartjes over heel de wereld – postcrossing.com , zie 😉 leuk!

    Kelly

Reacties zijn gesloten.