Crea shoplog: de mooiste lente- en paasartikelen bij Action

Kijk je ook zo uit naar de lente? Met al die sneeuw en kou van de afgelopen tijd kon ik wel een opkikker gebruiken. En hoe kan dat nu beter dan met een rondje Action? Ik ging naar binnen voor een notitieboek en opbergmap voor mijn nieuwe job, maar ik kon de Paasafdeling écht niet weerstaan. Kijk je mee wat voor moois ik dit keer gevonden heb?

Decoratief: houten bloemen

Deze super mooie houten bloemen in prachtige pasteltinten sprongen zo in mijn mandje! Ik zie ze al helemaal hangen voor het raam in onze keuken. Gezellig naast elkaar aan een tak over de breedte van het raam of misschien juist mooi onder elkaar aan één kant van het kozijn. Ik ga mijn creativiteit hier nog op loslaten, maar ze gaan zeker weten een heel mooi plaatsje krijgen! Verkrijgbaar voor maar €0,77 per stuk.

Action houten bloem

Knutselen: maak je eigen Paasei met strijkkralen

De strijkkralen vliegen er doorheen hier thuis. Bij vlagen krijgen mijn jongens inspiratie en door de jaren heen heb ik al een boel werkjes mogen strijken. In 2017 hadden we de Sint-setjes met strijkkralen, die hier een groot succes waren, en nu kwam ik dus deze schattige paaseieren tegen. Voor een prijs van €0,59 per stuk niet te weerstaan! Een leuk cadeautje voor op de ontbijttafel of gewoon gezellig voor een vrije middag in aanloop naar Pasen. Ik weet zeker dat mijn knullen hier blij mee zijn dus de resultaten komen over een tijdje voorbij op Instagram.

Action strijkkralen Pasen

Nog meer knutselplezier: geweldig leuke stempel-eitjes

Zeg nou zelf: hier word je toch meteen happy van?! Ik in elk geval wel en ik kon deze vrolijke eitjes dan ook echt niet laten liggen. De set kost maar €1,99 en is ontzettend leuk voor in de klas waar ik ze in de aanloop naar Pasen zeker ga gebruiken bij het nakijken. Maar ook voor thuis zijn ze onwijs leuk om een vrolijk Paaswerkje te maken. Ieder eitje bevat zijn eigen afbeelding en de stempels zijn er in 4 kleuren: paars, roze, geel en turquoise.

Voor thuis of in de klas: vrolijk gekleurd gras

Ook deze zakjes schreeuwden om mee te mogen. Vorig jaar ontwierp ik al een educatief project in het thema lente voor VVE methode Uk & Puk en dit jaar ben ik druk met het thema aan de slag voor Pauline Oud. Ik ben groot fan van ontdekkend leren en word altijd onwijs enthousiast van origineel gevulde zand- en watertafels. Dit kunstgras leent zich perfect als vulling voor een ontdekbak in het thema lente (hierover volgt later een uitgebreid artikel), maar is natuurlijk ook heel fijn als decoratie op je seizoenstafel of in een zelfgemaakt paasmandje. Kortom: je kunt er alle kanten mee op en daarom is het wat mij betreft onmisbaar in de lente! De zakjes kosten €0,67 per stuk.

Siergras Action

Voor op de paastafel: vrolijke eitjesboom

Vorig jaar kocht ik een neutrale variant van deze super vrolijke decoratieve boom voor op de paastafel en dit jaar is hij te krijgen in allerlei Disney varianten waaronder Cars, Mickey Mouse en de prinsessen. Niet helemaal mijn smaak, maar voor heel veel kids natuurlijk ontzettend leuk! De boom is vrij eenvoudig in elkaar te zetten al vergt het knopen van de lintjes wel eventjes wat geduld. Leuk is dus wel dat je zelf bepaalt waar je de losse elementjes hangt. Als ie eenmaal staat hoef je hem alleen nog maar te vullen met overheerlijke, vrolijke geverfde paaseieren en je ontbijt kan beginnen! Verkrijgbaar voor de ongelooflijke prijs van €0,89!

DIY: gezellige slinger

Ook deze kocht ik vorig jaar en kwam ik nu weer tegen in het paas-schap. Je moet er eventjes voor gaan zitten, maar het pakketje is helemaal compleet en je maakt vrij gemakkelijk je eigen decoratieve slinger en paashangertjes. Mooi voor op tafel of natuurlijk om gezellig ergens op te hangen. Een setje kost €0,99.

En dan nog dit

Omdat mijn portemonnee een beetje begon te protesteren heb ik verder netjes alles laten liggen (maar hé, Pasen is nog ver weg dus er kan nog van alles gebeuren! 😉 ) Toch wilde ik jullie nog deze gezellige knutselpakketjes laten zien:

Action Paasknutselen

Met de kralen maak je in een handomdraai je eigen houten slinger (waar je dan natuurlijk weer allerlei paaselementjes aan kunt hangen) en met de linker set maak je zelf vrolijke paaseihangers. Ik moet zeggen, ik heb zoiets al eens gemaakt en ik heb totaal geen inzicht in dit soort dingen dus het plakken viel mij een beetje tegen. Maar ben je handig genoeg dan is dit een hele leuke knutselactiviteit! De kralen kosten €0,99.

Lees ook: Recensie Boer Boris en de eieren

Ik hoop dat je ook zin hebt gekregen om aan de knutsel te gaan! Ik ga mijn huis de komende tijd in elk geval helemaal in lentesferen brengen. Van de gedachte alleen al word ik helemaal blij! Veel knutselplezier gewenst!

Bekijk hier het Paasassortiment van Action.

2 thoughts on “Crea shoplog: de mooiste lente- en paasartikelen bij Action

  1. Leuke items! Wij komen eigenlijk niet verder dan een paastak in huis. We ‘vieren’ pasen ook verder niet en dit jaar is mijn zoontje niet eens thuis met Pasen helaas.

    1. O dat is jammer! Een paastak heb ik ook altijd, maar ik kleed het huis liefst helemaal aan in lentesferen 🙂 Misschien kunnen jullie toch alvast gezellig wat knutselen voordat het Pasen is, altijd leuk!

Reacties zijn gesloten.