Shoplog: Action handlettering set in blikje

Afgelopen maandag trakteerde ik mezelf, na een weekend dat in het teken stond van een ziek jongetje, op een klein uitstapje naar de Action. Even lekker ongestoord rondneuzen en natuurlijk weer naar huis gaan met dingen die je totaal niet nodig hebt, maar die te leuk zijn om te laten liggen.

Onmisbaar

 

Dit keer kwam ik een geweldig leuk blikje tegen met handlettering materialen. En voor de ongelooflijke prijs van €1,69 kon ik dát natuurlijk niet laten liggen! Kijk snel mee waarom jij als creatieveling dit setje niet wil missen:

Geweldige buitenkant

Allereerst natuurlijk de buitenkant: alleen al voor dit super mooi gedecoreerde blikje zou je het kopen. Staat geweldig leuk op je bureau, toch? En het is een mooie gelegenheid om met handletteren te beginnen,  mocht je dit nog niet gedaan hebben.

Inspiratie 

Maak je het blikje open dan ligt bovenop een briefje met de inhoud én een mooie gehandletterde quote. Goed voor de inspiratie!

Stijlvolle materialen

Verwijder je dit papier dan komt een prachtige, stijlvolle set materialen tevoorschijn:

Een rond potlood, mooi scherp geslepen, een onmisbare zwarte fineliner en 6 brushpens in hele leuke kleurtjes. De buitenkant van alle materialen is zwart met daarop in sierlijke letters het woord ‘hand-lettering’. Daar wordt je creatieve hart helemaal happy van! Persoonlijk ben ik nog niet zo heel erg lang bezig met handletteren en ik kocht de set voornamelijk vanwege de brushpens. Ik heb hier nog geen ervaring mee en dit leek me dus een uitgelezen kans om me er eens in te gaan verdiepen.

Om te volgen

Voor tips en inspiratie volg ik zelf al een tijdje de dames van weblog ‘Hemelsblauw‘. Zij hebben ook een super leuke handlettering Facebookgroep waar dagelijks een heleboel moois voorbij komt en waar je altijd met vragen terecht kunt. Een aanrader! Daarnaast is ook ‘de Letterfabriek‘ zeker de moeite waard om te volgen. Ik ga binnenkort zeker aan de slag met de videotutorials die op deze site te vinden zijn.

 

Sta je al in de startblokken om naar de Action te rennen? Dan wens ik je heel veel schrijfplezier! Leuk als je je creaties in een reactie of via Facebook wil delen. Succes!