Review + Winnen: altijd een feestje met jouw eigen unieke fotoslinger!

Fotograferen: ik ben er dol op! Het is een van de dingen die hoog op mijn lijstje staan om nog eens serieus mee aan de slag te gaan. Of het nu gaat om portretten van onze jongens, vakantiekiekjes of natuurfoto’s, ik maak ze allemaal met evenveel plezier. Met als gevolg dat er zich door de jaren heen een enorme collectie heeft opgebouwd en ik met inplakken inmiddels hopeloos achter loop. Het aanbod van Hetfotoalbum.nl om mijn eigen fotoslinger te maken was dé perfecte gelegenheid om de verzameling eens door te spitten en de mooiste herinneringen op een originele manier te laten vastleggen.

Unieke decoratie

Ik had eigenlijk al vaak gedacht aan het maken van een fotoslinger, maar ja, hoe pak je zoiets aan? En vooral: waar haal je de tijd vandaan? Zoals gezegd ben ik dol op fotograferen. Ik laat regelmatig wat afdrukken om de lijstjes in huis van nieuwe inhoud te voorzien, maar een echt originele manier om foto’s op te hangen heb ik nog steeds niet gevonden. Ik was dan ook heel aangenaam verrast toen ik werd geattendeerd op de fotoslingers van Hetfotoalbum.nl . Met zo’n prachtige slinger, in diverse uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar, geef je binnen no-time je interieur of feestje een persoonlijke touch.

fotoslinger het fotoalbum.nl

Eenvoudig en snel

Het bestellen van de slinger is ontzettend eenvoudig: op de website zie je direct welke software (online of offline) het meest geschikt is voor jouw project. Heb je je keuze gemaakt dan kun je meteen aan de slag in de eenvoudig te gebruiken editor. Het is altijd even zoeken als je met een nieuw programma werkt, maar de editor is makkelijk te bedienen en eigenlijk wijst het allemaal zichzelf. Zo is een slinger maken een fluitje van een cent!

fotoslinger A5 het fotoalbum.nl
Warme herinneringen

Belangrijke tip: bedenk vooraf goed voor welke gelegenheid je een slinger wil maken én sorteer je foto’s. Ik zag de slinger meteen hangen onder onze overkapping in de tuin dus ik had een aardig idee van wat voor foto’s ik wilde gebruiken (strandkiekjes, zonsondergangen, vakantiefoto’s), maar zie er maar eens 50 te vinden in die enorme berg. Daar had ik me echt even op verkeken waardoor het maken van de slinger uiteindelijk een flinke klus werd. Maar ben je beter voorbereid dan is het echt zo gedaan.

Eindeloze mogelijkheden

Ik heb mijn slinger ingetogen gehouden, met vooral veel natuurfoto’s en weinig echt persoonlijks. Hij komt toch in de tuin te hangen waar ook vriendjes van de kinderen komen spelen en veel mensen de foto’s kunnen zien. Het is zeker een persoonlijk product geworden vol mooie herinneringen, maar toch vrij neutraal.

Je kunt echter met de software alle kanten op. Wil je jouw slinger dus juist heel fleurig maken en echt een feestelijk tintje geven dan is dit zeker ook mogelijk! Je kunt de vlaggetjes aankleden met kleurige randen in de stijl van seizoenen en feestdagen, een gekleurd achtergrond geven en tekst- en fotokaders invoegen. Er is heel veel mogelijk dus ook voor een geboorte, een verjaardagfeestje, bruiloft of de kerstdagen kun je heel gemakkelijk jouw eigen persoonlijke versiering bestellen. Ook heel mooi en origineel om cadeau te geven!

Win!

Ik ben onwijs blij met mijn slinger en ga er de komende jaren fijn van genieten! En wat nu zo leuk is: ook jij maakt kans om jouw persoonlijke fotoslinger te mogen samenstellen! Namens Hetfotoalbum.nl mag ik één volger blij maken met een kortingscode waarmee je gratis een fotoslinger bestelt. Let op: het gaat hier om dezelfde slinger die ik voor de review gebruikt heb: fotoslinger A5 vierkant met 25 vlaggetjes.

fotoslinger het fotoalbum.nl
Fotoslinger A5 vierkant

Wil jij kans maken op dit unieke cadeau? Laat dan hieronder of onder het bericht op onze Facebookpagina (vastgezette bericht) een reactie achter om te laten weten dat je meedoet. Op 18 maart maak ik de winnaar bekend. Succes!

2 thoughts on “Review + Winnen: altijd een feestje met jouw eigen unieke fotoslinger!

Reacties zijn gesloten.