Review + winactie: Denksport Papercloud & Van punt naar punt

Met de meivakantie voor de deur is wat extra tijdverdrijf natuurlijk hartstikke welkom! Daarom testten wij namens Denksport weer twee prachtige producten voor jullie. Doe er je voordeel mee!

Van punt naar punt

Aan het begin van het jaar hebben jullie al kunnen lezen dat mijn jongens erg enthousiast waren over de puzzelboekjes ‘Spelen met kleur‘ en ‘Mini mix voor peuters‘. Dit keer kwam daar de titel ‘Van punt naar punt‘ bij en het was weer een groot succes!

Dit puzzelboekje is geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar en staat boordevol prachtige kleurplaten. Bij de platen waarbij de punten met elkaar verbonden moeten worden gaan de cijfers niet verder dan 25. Dit was voor onze oudste die in groep 3 zit vrij simpel, maar hij vond de mandala’s daarentegen reuze mooi! De eerste werd direct helemaal gekleurd en aan de juf cadeau gedaan.

     

Voor de wat jongere kinderen die nog niet bekend zijn met cijfers bevat het boekje ook gewone kleurplaten en zo is er voor elk wat wils. Een heel leuk tijdverdrijf voor een regenachtige dag of een rustig momentje op vakantie.

Lees ook: Review Denksport voor kids

Papercloud

 

En als de kids dan toch lekker rustig bezig zijn in hun puzzelboekje kun je zelf ook even fijn aan de slag! Met de lente-editie van ‘Papercloud‘ hoef je je de komende tijd absoluut niet te vervelen. Voor maar € 12,95 koop je een uitgebreid magazine van uitstekende kwaliteit, boordevol eenvoudige én lastigere knutselprojecten. Dus of je nu beginner bent (zoals ikzelf) of voor het uitsnijden van piepkleine details en silhouetten je hand niet omdraait: met ‘Papercloud‘ kun je je helemaal uitleven.

 

Een kleine greep uit de diverse projecten in het boek

Na het boek uitgebreid doorgebladerd te hebben (alleen dat is al een feestje!) besloot ik om – hoe kan het ook anders – te beginnen met de boekenlegger. Een klein en relatief eenvoudig project, super voor als je even een klein momentje voor jezelf hebt.

Dankzij het vlinderpatroon kom je helemaal in lentesferen. Dé ideale boekenlegger voor zonnige leesmomentjes in de tuin of op het strand. Helemaal fijn is dat je natuurlijk van ieder geschikt vouwblaadje deze boekenlegger kunt maken dus het is ook een leuk projectje om samen met je kind te doen.

Paasdecoratie

Daar ben ik weer met mijn paasfeest. Ik geniet er zo ontzettend van elk jaar dus toen ik deze zelf te decoreren paaseitjes zag was ik meteen verkocht.

De eieren zijn helemaal naar eigen smaak te decoreren. Ik koos zelf voor fineliner, stiften, kleurpotlood en washitape. Dat laatste is super eenvoudig en geeft direct een mooi effect. Je hoeft je tapjes niet precies op maat te knippen. Je decoreert gewoon eerst de eieren en knipt of snijdt ze daarna uit, dan ben je de overtollige tape meteen kwijt.

Heel leuk om op tafel te zetten en ook weer vrij eenvoudig te maken, eventueel samen met je kind.

Heel veel extra’s

Naast al deze geweldig leuke lenteknutsels bevat het magazine ook nog een heleboel leuke extraatjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig memoryspel met schitterende lenteafbeeldingen? Of vrolijk inpakpapier voor een cadeau in stijl? Verder bevat het boek nog een zoekplaat, kleurrijke stickers en hele mooie kaarten om zelf te kleuren. Stuur ze op en bezorg iemand anders ook meteen dat heerlijke voorjaarsgevoel!

 

Het mag duidelijk zijn: ‘Papercloud‘ is een super compleet magazine voor  echte knutselfans. Hiermee kun je absoluut de hele lente vooruit!

Meer informatie over Papercloud of de geweldig leuke kidsserie van Denksport? Neem een kijkje op de website.

Winnen

Namens Denksport mag ik van beide titels een exemplaar verloten! Om kans te maken like je Letters & spetters op Facebook en laat je in een reactie, hieronder of onder het Facebook bericht van de actie, weten welke titel jij graag zou willen winnen.

De actie loopt t/m dinsdag 17 april 2018. Op woensdag 18 april maak ik de winnaars bekend. Succes!

 

2 thoughts on “Review + winactie: Denksport Papercloud & Van punt naar punt

  1. Van punt tot punt voor onze dochter Laura……en zusje femke. Samen van 1 tot 20 tellen en daarna inkleuren. Een leuke bezigheid voor beiden…..en misschien dat mama ook een keer mag?

  2. Voor onze dochter zou Punt tot Punt fantastisch zijn, Maar samen knutselen met Papercloud lijkt me ook wel wat

Reacties zijn gesloten.