Review Droomdeurtje

Breng je fantasie tot leven

Het mag duidelijk zijn dat ik best wat tijd doorbreng op social media. En dan kom je nog weleens wat leuks tegen. 🙂 Zo kwam op een avond de Facebook pagina van Droomdeurtjes voorbij. Met zo’n naam en een super schattig uiterlijk was mijn interesse snel gewekt! Door naar de website dus en van wat ik daar tegen kwam ging mijn moeder- juffen- boekenwurm hart een stuk sneller kloppen…p1020801

Wat is het?

Droomdeurtjes zijn schattige kleine deurtjes, zeg maar op ‘kabouter formaat’, verkrijgbaar in drie prachtige kleuren.

Voor wie?

In eerste instantie voor kinderen van 4 t/m 9 jaar omdat ze er in deze leeftijd echt actief mee bezig kunnen zijn. Oudere kinderen kunnen het deurtje wellicht ook waarderen, maar dan waarschijnlijk meer als decoratief element.

Waarom een Droomdeurtje?

Droomdeurtjes zijn ontwikkeld om de fantasie van kinderen te stimuleren en kinderen weg te halen van alle schermen die tegenwoordig zo alom aanwezig zijn. Daarnaast kan het Elfje of Draakje dat achter het deurtje woont het kind ondersteunen bij belangrijke mijlpalen of bijvoorbeeld bij het slapen. Door de aanwezigheid van een vriendje of vriendinnetje in de slaapkamer kan een kind zich minder alleen en veiliger voelen waardoor het ook minder moeite zal hebben met slapen in het eigen bed.

Voor meer informatie over de pedagogische aspecten en mogelijkheden kun je een kijkje nemen op de website waar alles helder wordt uitgelegd.

Wat kost het?

Je koopt je eigen droomdeurtje voor maar €24, 99. Voor dit geld krijg je dus een schitterend pakketje met een kwalitatief goed houten deurtje en brievenbus en een stevige sleutel. Om het geheel nog aantrekkelijker te maken en kinderen nog meer mogelijkheden tot spel te bieden bestel je eenvoudig losse accessoires via Droomdeurtjes.nl . Zo is er ‘Goed gedaan post’ te koop voor €7,99 of koop je een flesje sterrenstof voor €4,99. De mogelijkheden zijn haast eindeloos en aan alles is duidelijk veel aandacht besteed.

Met een Droomdeurtje koop je een hele nieuwe wereld voor je kind. Goed voor urenlang speelplezier, een boel leerzame momenten en een flinke dosis elfen- of drakenpower om het zelfvertrouwen van je kind op te krikken. Wat mij betreft reden genoeg om dit product van harte aan te bevelen!