Gezocht: enthousiaste en creatieve gastbloggers voor Letters & spetters

Het is zover! Na ruim 4 jaar bloggen is mijn kindje te groot geworden om alles alleen te blijven doen. En daarom wil ik heel graag mijn team uitbreiden met een aantal enthousiaste gastbloggers/recensenten. Ben jij dol op kinderboeken en spelletjes en zou je het leuk vinden om regelmatig producten te reviewen? Dan ben ik misschien wel op zoek naar jou!

LET OP: DEZE VACATURE IS INMIDDELS GESLOTEN

Wie?

Ter uitbreiding van het team ben ik op zoek naar mensen die natuurlijk graag en makkelijk schrijven en die een link hebben met Letters & spetters en de doelgroep. Ik ben begonnen met recensies van kinderboeken en later gaan uitbreiden met creatieve blogs en educatieve materialen en artikelen.

Ik zoek mensen die mijn passie voor schrijven delen en begrijpen wat ik met Letters & spetters wil uitdragen: inspiratie en informatie voor ouders en professionals die in het dagelijks leven veel met jonge kinderen te maken hebben. Werk jij met jonge kinderen of ben je thuis graag educatief en/of creatief met je kinderen bezig? Dan pas jij wellicht heel goed bij het team!

Wat?

Mijn kasten puilen inmiddels uit en ook mijn agenda wordt voller en voller. Ik ontvang regelmatig persberichten en verzoeken tot samenwerking, maar moet ook veel laten schieten omdat ik eenvoudigweg niet genoeg tijd heb om al die boeken te lezen, spellen te testen en evenementen bij te wonen. Terwijl het voor de volgers nu juist zo leuk is om over te lezen!

En daarom zoek ik versterking. Voorlopig dus echt voor het reviewen en recenseren van producten, boeken en evenementen. Het plan is om in de toekomst verder uit te breiden en gastbloggers zelf onderwerpen en artikelen te laten aandragen, maar dat komt in een later stadium.

Hoe?

Als je gaat schrijven voor Letters & spetters voeg ik je toe aan de besloten Facebookgroep voor gastbloggers. Heb ik dan een boek, leuk spel of een persuitnodiging waar ik een blogger voor zoek dan plaats ik het bericht in de groep. Iedereen mag reageren, ik kies dan iemand uit die het product krijgt thuisgestuurd.

Let op: dit is ook meteen je vergoeding! Ik kan helaas (nog) geen financiële vergoeding bieden, maar de producten die je test mag je uiteraard houden.

Ja, ik wil!

Lijkt het je wat om een bijdrage te leveren aan Letters & spetters? Top! Klim in die pen (of eigenlijk je toetsenbord) en stuur mij minstens twee voorbeelden van reviews die door jou geschreven zijn. Zo krijg ik een goed beeld van je schrijfstijl en of die bij de website past. Heb je zelf al een blog of website dan mag je me wat linkjes sturen van artikelen waarvan jij denkt dat die bij Letters & spetters passen.

O ja, het is ook handig als je een beetje kunt fotograferen want bij een review horen natuurlijk ook leuke foto’s! Bij een boekbespreking is dit niet nodig.

Je reactie mag je sturen naar: info@lettersenspetters.nl

Ik kijk uit naar jullie prachtige blogs!

LET OP: DEZE VACATURE IS PER 15 JUNI 2019 GESLOTEN

foto header Marten Newhall via Unsplash