Eenvoudig leven agenda 2022 – win!

Het einde van het jaar komt ineens alweer heel dichtbij. Tijd dus om op zoek te gaan naar een nieuwe agenda! Met alle hectiek en de gekke jaren die we achter de rug hebben is terug naar de basis en zorgen voor rust en balans misschien wel belangrijker dan ooit. De Eenvoudig leven agenda 2022 helpt je om rust en ruimte te creëren in je hoofd en je eigen koers te varen in een wereld die veel van je vraagt.

Eenvoudig leven agenda 2022

Auteur Nynke Valk – Tekeningen Alex Peters – Uitgeverij Trophonios – ISBN 9 789491 728426

Eenvoudig leven agenda 2022

Twee jaar geleden mocht ik deze agenda ook al eens onder de loep nemen en was toen al heel erg enthousiast. Waar er in 2020 werd gekozen voor een frisse gele kleur knal je met de nieuwe agenda in spetterend oranje lekker het nieuw jaar in. De illustratie op de voorzijde laat precies zien waar de agenda voor staat: terug naar de basis en je eigen koers varen in onze drukke maatschappij. Een prachtig ideaal dat met behulp van deze planner weer een stapje dichterbij komt.

Compleet pakket

De agenda start met een handig voorbeeld voor het invullen van je maandelijkse thema en de acties die je wilt ondernemen om je doelen te bereiken. De thema’s worden aangereikt en iedere maand start met een inspirerende tekst om je te helpen bij het vormgeven van je leven.

De kwaliteit van de toekomst hangt af van de stap die je nu neemt. Als je nu ontevreden bent, zul je dat in de toekomst ook zijn.

Naast inspiratie is de Eenvoudig leven agenda 2022 voorzien van tips bij het invullen en vind je er Het model van eenvoud. Een handige cirkel die je helpt om tot de kern te komen en niet teveel afgeleid te worden en teveel van jezelf te vragen.

Wat ook erg leuk is zijn de vragen en tips die iedere week bovenaan de rechterpagina te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld eens na over jouw motto voor 2022. Waar heb jij eigenlijk behoefte aan? En zet die mobiel eens uit. Je zult zien dat dit enorm veel rust en ruimte schept in je hoofd.

Mooi overzicht

Als je de agenda actief gebruikt heb je aan het eind van het jaar een prachtig overzicht van de stappen die jij in 2022 hebt gezet om meer balans te creëren. Achteraan in de Eenvoudig leven agenda vind je voor iedere week een evaluatie pagina waarop je uitgebreid kunt beschrijven hoe het is verlopen met de geplande acties, welke uitdagingen er op je pad kwamen en hoe je je voelt als je terugkijkt op de voorbije week. Deze evaluatie is naar mijn idee essentieel om echt te komen tot een ‘eenvoudig leven’. Reflecteren, je doelen bijstellen en je bewust zijn van je sterke en minder sterke kanten zijn van groot belang als je echt een ommezwaai wil bewerkstelligen.

Zelf aan de slag – winnen

Wil jij ook graag bewuster aan de slag met plannen en jouw tijd effectiever indelen zodat er meer ruimte is voor jouzelf? Namens auteur Nynke Valk mag ik iemand blij maken met een exemplaar van de Eenvoudig leven agenda 2022.

Om mee te doen laat je een reactie achter onder dit bericht of onder de post op mijn Facebook of Instagram. Gewoon even aangeven dat je meedoet en jouw naam gaat volgende week in de hoge hoed. De actie loopt tot en met vrijdag 19 nov, zaterdag 20 november maak ik de winnaar bekend.

Lees ook: Review Leerkrachtorganizer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.