Winnen! 1400 vind-ik-leuks voor Letters en spetters!

Ein-de-lijk is het dan zover: Letters & spetters heeft op Facebook de 1400 likes behaald! Nog maar 5 maanden geleden vierden we de 1250 vind-ik-leuks en nu zijn we zomaar alweer 150 duimpjes verder, geweldig! Omdat ik zo ontzettend blij ben met mijn volgers en jullie enthousiaste reacties op mijn artikelen heb ik een mooi pakket voor jullie samengesteld. Lees snel verder en doe mee!

Feest!

Wat kun je winnen?

Gitte Spee & Kim-Lian van der Meij – Dierendorpje in rep en roer

Alweer 3 jaar geleden recenseerde ik dit vrolijke en onwijs schattige peuterboek. Volg de avonturen van de dierendorpje bewoners en zing en dans gezellig mee want bij dit boek hoort ook een cd!

Het boek is niet meer leverbaar dus dit is je kans om het toch nog te bemachtigen!

Mijn recensie lees je hier.

Let op: het betreft een recensie-exemplaar. De rechter bovenhoek aan de achterzijde heeft een lichte beschadiging, maar het boek is verder in goede conditie.

Marianne Busser & Ron Schrรถder – Kwallenpap en slakkenvla

Met illustraties van Mark Janssen!

Dit griezelige boek vol grappige, spannende en bizarre griezelversjes verscheen ter ere van de Kinderboekenweek in 2017. Ontzettend leuk om voor te lezen aan kinderen vanaf ongeveer 4 jaar!

Ook dit is weer een recensie exemplaar, maar het verkeerd nog in nieuwstaat.

Lees hier mijn recensie.
Vivian Den Hollander & Dagmar Stam – Overal slingers

Bij feest hoort natuurlijk ook een heel feestelijk boek! Helemaal nieuw en geweldig leuk als voorleesboek voor kleuters.

Doe mee!

Wil jij kans maken op dit vrolijke feestpakket? Laat dan hieronder een reactie achter of like het bericht op onze Facebook pagina.

De actie loopt t/m zondag 11 november 2018. Maandag 12 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Succes!

 

 

52 gedachten over “Winnen! 1400 vind-ik-leuks voor Letters en spetters!

 1. Kelly van Diepen schreef:

  Wat een feest, zo’n leuk feestelijk boekenpakket! Daar zouden jullie mijn 2 boekenwurmpjes dolblij mee maken. Zij vinden het een feest om boeken te lezen die ze nog niet eerder zijn tegengekomen.

 2. Fam Andel schreef:

  Wat een super leuk pakket. ๐Ÿ˜ Ik doe graag mee voor onze boekenwurm Jona. Hij kent deze boeken niet en dat maakt het extra leuk!

 3. Goevaers Joan schreef:

  Wauw dit lijkt me een heerlijk pakket om te winnen. Dit eerst zelf lezen samen met de zoon en daarna in minibib te zetten zodat andere kinderen er ook van kunnen genieten

 4. Inge Brunnekreef schreef:

  Wat super leuk zeg en hoe leuk is heg om op een herfstachtige dag met de kids en deze boeken op de bank te kruipen

 5. Janet Oostenbrink schreef:

  Van harte gefeliciteerd met zoveel volgers! Wat super! Deze win-actie slaan we even over. Hoop dat een ander er heel blij van word!

 6. Linda schreef:

  Jaaa wat een geweldige boeken om voor te lezen in mijn kleutergroep!! De kinderen zouden er heel erg blij van worden ๐Ÿ™‚

 7. Stephanie de Boer schreef:

  Heel graag! Zelf een dochtertje in de kleuterleeftijd en kan ze ook super goed gebruiken in mn werk als leerkracht. Nu duimen๐Ÿคž

 8. Carin schreef:

  Dierendorpjes heeft leuke liedjes, wist niet dat er een boekje van was. Dit boek van marianne busser ken ik niet, maar andere boeken wel, heerlijke schrijfster. En de boeken van Vivian en Dagmar zijn stuk voor stuk cadeautjes. Mooi pakket voor mijn zoontje, die net zo veel van (voor)lezen houd als ik.

 9. Chantal van den Bosch schreef:

  Ja! Het lijkt me geweldig om dit pakket te winnen! Mama is fan van Dagmar Stam tekeningen. En dat boek zou erg leuk zijn voor ons dochtertje. Het griezelige boek zou erg leuk zijn voor onze zoon! ๐Ÿ˜„ En ik zie net dat die van Marianne Busser en Ron Schrรถder is, waar wij met zijn allen thuis groot fan van zijn! Heerlijk die boeken van hun op rijm. Het lijkt ons een fantastisch pakket om te winnen!

 10. Opa IJsbeer schreef:

  Voorlezen voor de jongste kleinzoon is heerlijk en went niet. Vooral omdat ik hetzelfde verhaaltje vijf keer moet voorlezen
  Voorlezen aan mijn kleindochter doe ik helaas te weinig, maar iedere keer is het een feest, vooral als ik uit eigen werk voordraag.
  Haar bijna evenoude neef begint langzaam zelf te lezen en ook hem kan ik soms nog verrassen.

 11. Antje schreef:

  Wat zou het leuk zijn om dit paket te winnen, ik zou graag binnen mijn school zwerfboeken vrij laten, en dit om het lezen/voorlezen te stimuleren.

 12. Lindsey van der Steen schreef:

  Gefeliciteerd met deze groei van je vind-ik-leuks! ๐ŸŽ‰ natuurlijk doe ik graag mee met deze actie mee. Weer een super pakket ๐Ÿคž

 13. Janneke Demmer schreef:

  Een win-actie… leuk leuk! En met een peuter รฉn een kleuter valt dit pakket natuurlijk helemaal in de smaak. Ik duim dus heel hard mee!

 14. Olga schreef:

  Mooi pakket om te gebruiken bij mijn werk als invaljuf. Voorlezen is dan altijd even een fijn moment in de dag.

 15. Amanda Lamers schreef:

  Wij zijn hier dol op lezen! Met mijn achtergrond als leerkracht weet ik ook hoe belangrijk het is voor de ontwikkeling van kinderen om veel te lezen. Daarom is dit pakket perfect!

 16. Renske schreef:

  Allereerst gefeliciteerd! Wat een prachtig pakket!
  Thuis een meisje dat dol op boeken is en in mijn klas zullen ook genieten van deze mooie boeken!

 17. Jacqueline Benschop schreef:

  Echt een gaaf boekenpakket voor mijn licht autische zoon die op Speciaal Basisonderwijs zit en een leerachterstand heeft. Hij heeft nogal wat letters en spetters nodig om wat lesstof in te halen!

 18. Sarah schreef:

  Wat een mooi pakket. Dat zou zeker wat zijn voor mijn meisje van 5, heeft ze wel verdiend na zoveel pijn en ziek zijn van je oren. Daardoor helaas ook een spraakachterstand. Ze is dol op voorgelezen worden en nu begint ze met het lezen van letters en woordjes.

 19. Mirjam schreef:

  Gefeliciteerd met de likes! Zooo leuk deze boeken!! ๐Ÿ˜ Zou super zijn om onze boekencollectie uit te kunnen breiden met deze 3 ๐Ÿ˜ƒ

 20. Jolanda schreef:

  Gefeliciteerd met jullie 1400 likes! Eerst op naar de 1500 en dan naar 2000!
  En ondertussen doe ik graag mee aan jullie leuke winactie! groetjes!

 21. Martine van Hooft schreef:

  Wat gaat het goed met Letters en Spetters! Gefeliciteerd!

  Ik doe graag mee voor onze Lev. Een echte boekenworm zoals zijn moeder. Heerlijke momenten samen beleven!

Reacties zijn gesloten.