Winactie Kinderboekenweek: maak kans op een prachtig prentenboek!

Een enorm feest als de Kinderboekenweek laten we bij Letters & spetters natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! In samenwerking met Clavis uitgeverij mag ik iemand blij gaan maken met een prachtig prentenboek van Li Lefébure, helemaal passend binnen het thema Vriendschap.

Auteur: Li Lefébure

Illustraties: Margot Senden

Uitgeverij: Clavis

Thema: vriendschap – winter – sneeuw

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Het verhaal

Het is winter en Draakje Donatius heeft het koud. Heel erg koud. Donatius houdt niet van kou. En al helemaal niet van sneeuw. In de sneeuw kan hij geen vuurtjes spuwen om het warm te krijgen. Elfje Floriene vindt spelen in de sneeuw wel heel leuk. Maar hoe kan ze haar drakenvriendje overtuigen om met haar mee te spelen?

Vrolijk voorleesboek

Dit boek was mijn eerste kennismaking met het werk van Li, alweer een jaar of 4 geleden. Mijn zoon koos het destijds uit in de bibliotheek en samen genoten we van dit vrolijke verhaal over 2 lieve vriendjes.

Het boek sluit perfect aan bij het thema van de Kinderboekenweek dit jaar en is geweldig leuk om voor te lezen. Wat helemaal fijn is: naast het prachtige verhaal en de kleurrijke illustraties van Margot Senden vind je ook nog een recept voor heerlijke drakenmelk, een leuke knutseltip én een super tof Drakenbord spel. Met dit boek kom je de winter heerlijk warmpjes door!

Winnen!

Wil jij kans maken op dit mooie prentenboek? Laat dan hieronder een reactie achter (let op: ik ontvang je e-mailadres en IP-adres!) of reageer op het vastgezette bericht op de Facebook pagina. Geef ook de pagina van Draakje Donatius even een duimpje.

De actie loopt van woensdag 3 t/m vrijdag 12 oktober 2018. Op vrijdag avond maak ik de winnaar bekend. Succes!

 

 

20 thoughts on “Winactie Kinderboekenweek: maak kans op een prachtig prentenboek!

  1. Wij zouden graag het boekje winnen over Draakje Donatius. Voor mijn zoontje Senn Die zondag 2 jaar word!

  2. Ja ik doe heel graag mee..voor onze kleinkinderen die vinden het heerlijk om voorgelezen te worden.

  3. Wat een leuke actie! Dit boek zou hier erg welkom zijn, we zijn echte boekenwurmen! Onze dochter raakt nu wel een beetje uitgekeken op de collectie die we hebben, dus wat nieuw leesvoer is zeker welkom!

  4. Wauw, leuk om voor te lezen voor mijn 4 kleinzonen maar ook voor mijn groep op de basisschool!! Dus extra veel leesplezier!!

  5. Klinkt als een super gaaf boek! Ik zou hem graag winnen om te gebruiken in de peuterdanslessen.

  6. Ik zou dit prachtige Prentenboek willen winnen voor mijn zoon Bjarne 7 jaar hij heeft taalachterstand en zit op SBO Onderwijs in groep 3. Ik zou graag samen met hem dit boek willen doorlezen zodat hij nieuwe letters kan leren.

  7. Het lijkt me zo’n mooi boek voor ons eigen “draakje” en stiekem ook voor mezelf. (met de mooie tekeningen)

  8. Heel graag voor mijn dochter Celina ze vindt de boeken van Li geweldig en deze kan ze mooi bij al haar boeken van Li zetten. Ook is ze tutor met lezen op school zo kan ze een hele hoop kindjes mee laten lezen van haar favo schrijver.

Reacties zijn gesloten.