Persbericht: nieuwe verhalenbundel Tonke Dragt

Wie regelmatig leest op mijn blog heeft het boek wellicht al voorbij zien komen. Ik ben groot fan van het werk van Tonke Dragt en tipte haar nieuwe bundel al voor de maand november. De verschijning van het boek laat helaas wat langer op zich wachten, maar bij deze deel ik alvast het persbericht met jullie:

Een inkijkje in de schatkamer van Tonke Dragt Betoverende verhalenbundel van de koningin van de fantasie

tonke dragtIn ‘Als de sterren zingen’ neemt Tonke Dragt haar lezers mee in haar archief van bekende én niet eerder gepubliceerde verhalen.
Voor het eerst brengt ze die op een persoonlijke manier bij elkaar, met een indeling die een inkijkje biedt in het wezen van haar schrijverschap: van sprookjes en sagen tot raadselverhalen, van spannende avonturen en sciencefiction tot betoverende nachtverhalen.

Alle beelden zijn van Tonke Dragt zelf: collages, illustraties en schilderijen uit een periode van ruim zestig jaar. Bij veel verhalen beschrijft ze bovendien de ontstaansgeschiedenis ervan. Zo vertelt dit boek niet alleen de verhalen, maar geeft het ook een beeld van de verhalen áchter de verhalen.
Als de sterren zingen is een cadeau van de koningin van de fantasie, voor iedereen die wil verdwalen in een wereld vol heldenmoed en sterrenstof.
▪ Zeldzaam inkijkje in het leven en werk van Tonke Dragt ▪ Bevat bekende en niet eerder gepubliceerde verhalen ▪ Met full colour collages en prenten ▪ Luxe uitgave op groot formaat met twee leeslinten en folie.

Met nooit eerder gepubliceerd materiaal.

www.leopold.nl Tonke Dragt | Als de sterren zingen | ISBN 978 90 258 7374 5 € 29,99 | Verschijnt: 13 december 2017


Dit boek alvast reserveren? Dat kan hier.