Muis is jarig – 30 jaar Muis en haar vriendjes met feestelijke winactie

~ Persbericht ~ Hiep hiep hoera! Muis bestaat 30 jaar! In 2020 is het namelijk al 30 jaar geleden dat Lucy Cousins dit geliefde karakter bedacht. Om haar verjaardag te vieren, verschijnen er vier nieuwe boeken over Muis en haar vriendjes. En omdat wij vandaag een jarige in huis hebben geven wij een van deze feestelijke boekjes weg!

Muis 30 jaar

Lucy Cousins is wereldwijd een van de bekendste kinderboekenmaaksters. Haar boeken fascineren baby’s, peuters en kleuters door hun kinderlijke eenvoud, duidelijke lijnen en heldere, primaire kleuren. De aansprekende avonturen van de personages weerspiegelen de dagelijkse ervaringen die jonge kinderen elke dag opdoen.

Over haar boeken zegt ze: ‘Ik teken vanuit het hart. Ik probeer te bedenken wat kinderen leuk vinden door terug te grijpen op mijn eigen kinderlijke instincten.’

De dieren van Muis

Reis met Muis de wereld rond en ontdek de dieren van de Noordpool, de oceanen, de woestijn en nog veel meer spannende plekken. Met handige, stevige tabs voor kleine handjes.

de dieren van muis

Lucy Cousins | € 8,99 | ISBN 978 90 258 7837 5 | Kartonboek met tabs 10 mnd+ | Verschenen

Muis ontdekt

Ontdek samen met Muis de wereld om je heen. Alles over het weer, de seizoenen, de tuin, geluiden, groeien en nog veel meer. Met handige, stevige tabs voor kleine handjes.

Muis ontdekt

Lucy Cousins | € 8,99 | ISBN 978 90 258 7838 2 | Kartonboek met tabs 10 mnd+ | Verschenen

Muis uitdeelboekjes

Bij een feestje horen cadeautjes, voor alle kinderen die het meevieren.
In deze set zitten 5 exemplaren van twee vrolijke Muisboekjes: Muis maakt muziek en Muis wil spelen (10 boekjes in totaal om uit te delen).

muis uitdeelboekjes

Lucy Cousins | € 10,00 | ISBN 978 90 258 7914 3 | Kartonboeken 10 mnd+ | Verschijnt 5 februari

Muis is jarig – vier feest met Muis

Muis is bijna jarig. Ze nodigt haar vriendjes uit op haar feestje. Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil, ze komen allemaal!

Een vrolijk kartonboek waarin een kind alles herkent wat bij een verjaardag hoort. Van kaartjes maken en versturen, een taart bakken en versieren, je verkleden voor het feest, ballonnen, vriendjes met cadeautjes tot samen eten en drinken aan de feesttafel. Muis’ knuffel Panda doet met alles mee.

muis is jarig

Lucy Cousins | € 7,99 | ISBN 978 90 258 7912 9 | Kartonboek 2+ | Verschijnt 5 februari

Lees ook: recensie Het allerleukste voorleesboek van Muis

Winnen!

Van deze laatste vrolijke titel Muis is jarig mag ik namens uitgeverij Leopold een exemplaar weggeven! Wil jij kans maken op dit feestelijke kartonboekje? Laat dan hieronder een reactie achter of doe mee via de Facebookpagina. Voor een extra winkans laat je ook een reactie achter onder het bericht van deze actie op Instagram.

De winnaar wordt maandag 9 maart bekend gemaakt.

12 thoughts on “Muis is jarig – 30 jaar Muis en haar vriendjes met feestelijke winactie

 1. Super leuk 😀 dat zou leuk zijn om hier in huis te hebben zodat onze zoon Wout dit aan zijn nichtje en nog ongeboren neefje voor kan lezen wanneer deze bij ons op bezoek zijn

 2. Hiep hiep hoera voor Muis! 🥳
  Gefeliciteerd! Wat kunnen er al veel jaren veel kindjes genieten van de prachtige avonturen van muis.🐭
  Ik zou het boek graag winnen voor de kinderen van het kdv waar ik werk 😍

  1. Gefeliciteerd! Fantastische boeken waar mijn kinderen erg van genieten. Elke avond pakt mn zoontje een boek van muis met zijn vriendjes Kees Eddie en Kora. Wat zullen mijn kinderen blij worden van een nieuw muis boek!

 3. Dat zou leuk zijn aangezien mijn meisje ook bijna jarig is! Elke avond als ze gaat slapen: hang je vanavond de vlaggetjes op, mama?
  Ze is pas 6 april jarig.. Dit wordt een lange maand.. Haha.

 4. Gefeliciteerd!🥳
  Al jaren lees en kijk ik met mijn leerlingen van groep Muis van de mytylschool de boekjes van Muis. Ik zou dan ook graag het boekje voor mijn groep willen winnen.

 5. Wat leuk! Ik doe heel graag mee. Ik zou dit boek gebruiken met verjaardagen het kinderdagverblijf waar ik werk. Een mooie aanvulling om het feestje nog completer te maken. Ik ga duimen …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *