Kijktip: Animatieserie Vos en Haas – binnenkort op tv!

Alweer 20 jaar kunnen we genieten van Vos en Haas, het vrolijke en herkenbare duo van auteur Sylvia vanden Heede. Om dat te vieren is er onder meer een prachtige animatieserie ontwikkeld die vandaag tijdens het Cinekid festival in première ging. Het grote publiek moet nog even geduld hebben, maar tijdens de kerstvakantie kun je elke dag bij Zapp genieten van de avonturen van de vriendjes en hun mede-bosbewoners.

Fantasierijk en creatief

Vos & Haas is een prachtige, fantasievolle klei-animatie serie geworden. In 26 afleveringen van 11 minuten volgen we Vos en Haas en een heleboel andere dieren op hun avonturen in het bos. Uil, Ever, Ping Wing, Jak, Rob, Meermin en Neef; allemaal komen ze voorbij en samen ervaren ze allerlei grappige, enge, gekke en opwindende momenten.

Jubileum

De animatiereeks is gebaseerd op de boeken van Sylvia vanden Heede. De serie kent inmiddels zo’n 40 titels, allemaal prachtig geïllustreerd door Thé Tjong-Khing en prachtig voor jonge en/of beginnende lezertjes. Naast de AVI- en voorleesboeken verscheen recent ook een geweldig leuk doeboek, boordevol lees- en schrijfspelletjes en leuke tekenopdrachten. Een twintigste verjaardag laat je natuurlijk ook niet zomaar voorbij gaan!

Nieuwsgierig

Ik ben zelf groot liefhebber van de boeken van Vos en Haas en ben dan ook reuze benieuwd naar de animatieserie. Wij kijken in de kerstvakantie absoluut naar Kindertijd bij Zappelin op Nederland 3!

Ook nieuwsgierig? Bekijk hier alvast een voorproefje.

Via onderstaande links bestel je eenvoudig een heleboel leuke titels van Vos en Haas. Letters & spetters verdient hier een bescheiden bedrag aan commissie mee wat direct teruggaat in de website.