Feestmaand winactie 4

Wow, wat gaat de tijd snel! Komende week is het alweer tijd voor de 4de, en laatste, winactie van deze geweldige Letters & spetters feestmaand. Ik hoop dat jullie net zo genoten hebben als ik!

Kijk snel wat er in het laatste pakket zit en hoe je kans maakt op deze mooie prijs:

Toepasselijk boek

Allereerst bevat het pakket een heel toepasselijk boek: ‘Overal slingers’ van Vivian den Hollander & Dagmar Stam. Een geweldig leuk verhaal voor kleuters over feest vieren en jarig zijn.

Goodies!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar I looooove goodies! Ook in dit pakket is weer allerlei moois te vinden.

Natuurlijk de geweldige limited edition tas van bol.com Lees magazine, prachtige poëziekaarten van Hans & Monique Hagen, een super leuk Fieperdefiep magazine (let op: dit is een oudere editie!) boordevol spelletjes en verhalen én uiteraard weer een heleboel leuke kaarten en boekenleggers.

Doe mee!

Kans maken op dit feestelijke pakket? Like Letters & spetters op Facebook, like het bericht van de winactie en laat een reactie achter. Dat laatste mag zowel hier op de blog als op Facebook, wat je zelf fijn vindt.

Vanwege het lange Paasweekend volgende week loopt deze actie wat langer door. De loting vindt plaats op woensdag 4 april. Succes!

10 thoughts on “Feestmaand winactie 4

  1. Wauw … leuk … Ik waag graag weer een kans om deze mooie prijs te winnen!

  2. Die tas van Pippi. Dit is 1 van de slogans van de kindercoach van onze dochter. Ze werkt zo hard en dapper aan zichzelf.

    1. Wat goed zeg! Het blijft ook een geweldige quote. Wie weet kun je haar binnenkort verrassen met de mooie tas 🙂 .

  3. Wat een superleuk boek, echt iets voor ons meisje dat net naar school gaat. Ze is gek op boeken, leest graag en wordt heel graag voorgelezen. Ik doe graag voor haar mee. En die tas, geweldige tekst! Daar weet ik als juf wel raad mee, ik zou hem omhangen als ik voor de klas sta 😉

Reacties zijn gesloten.