Feestmaand winactie 3

Tijd voor de derde winactie alweer! De eerste winnaar had zijn pakketje super snel in huis (bonuspunten voor PostNL!) en was er ontzettend blij mee! Pakketje twee gaat snel op de bus en wie weet maak ik jou volgende week wel blij met het nieuwe pakket.

Wat kun je deze week winnen?

 

Allereerst een GESIGNEERD exemplaar van het boek ‘Naar school’, geschreven door juf Maike en Jozua Douglas. Beide schreven er een leuke boodschap in voor de gelukkig winnaar. Heb je mijn recensie gisteren gemist dan moet je deze zeker nog even lezen; het boek is echt een aanrader!

 

Verder:

Natuurlijk weer héél veel kaarten en boekenleggers, een super leuke tas van Lees magazine en, omdat het deze week bij uitstek een pakket is voor kleuters, een exemplaar van Rom Pompom. Let op: het betreft hier een ouder exemplaar!

Wat moet je doen om kans te maken?

Natuurlijk weer even de Facebook pagina en het bericht van de winactie liken. En in een reactie, hieronder of op Facebook, laten weten dat je meedoet. Dat is alles!

De actie loopt t/m vrijdag 23 maart 2018. Op zaterdag 24 maart maak ik via Facebook de winnaar bekend. Succes! De actie delen vind ik natuurlijk ontzettend lief, maar is niet verplicht.

12 thoughts on “Feestmaand winactie 3

  1. Wat een leuke winactie! Ik zou het boek graag willen winnen voor ons vriendinnetje Isa die over een paar maanden naar school toe mag maar eigenlijk al niet meer kan wachten!

  2. Ik doe graag mee voor onze dochter die bijna 4 jaar word. Zou een top voorbereiding zijn voor haar. Rompompom vind ze al erg leuk. (Kent ze van haar oudere zus.)

  3. Wat een leuke winactie! Onze jongste dochter gaat in het nieuwe schooljaar starten in groep 1 dus het zou superleuk zijn om dit pakket te winnen! Wie weet hebben we geluk 😊

  4. Wat een superleuk boek, echt iets voor ons meisje dat net naar school gaat. Ze is gek op boeken, leest graag en wordt heel graag voorgelezen. Ik doe graag voor haar mee. En die tas, geweldige tekst! Daar weet ik als juf wel raad mee, ik zou hem omhangen als ik voor de klas sta 😉

    1. Hoi Rianne. Deze actie is helaas gesloten, maar ik zie dat je ook mee loot voor actie nummer 4. Wie weet! 🙂

Reacties zijn gesloten.