Feestmaand: winactie 2

De hele maand maart is het volop feest bij Letters & spetters! Waar je afgelopen week kans maakte op een tof pakket vol goodies én een super leuk boek voor peuters, kun je deze week een uitgebreid pakket winnen met daarin een heel bijzonder prentenboek…

Bijzondere boodschap

 

 

‘Pandora’ is zeker geen dertien-in-een-dozijn prentenboek.  De cover is schitterend, de illustraties zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes en het verhaal heeft een mooie achterliggende boodschap.  Mijn volledige recensie vind je hier.

Goodies!

Goodies: wie houdt er nu niet van?! Ook deze week is het pakket weer goed gevuld met een Fabeltjeskrant magazine, een heleboel kaarten en boekenleggers én wederom een stoere limited-edition totebag van bol.com Lees magazine.

Kans maken op deze te gekke prijzen? Like Letters & spetters op Facebook, like het bericht van de actie en laat een reactie achter. Dit mag zowel op Facebook als hier, onder dit bericht.

De actie loopt t/m vrijdag 16 maart 2018. De winnaar wordt zaterdag 17 maart bekend gemaakt. Delen van de actie vind ik natuurlijk super lief, maar is niet verplicht. Succes!

Let op: het boek is een recensie exemplaar en dus eenmalig voorgelezen. Geschikt voor kinderen vanaf circa 5 jaar.

7 thoughts on “Feestmaand: winactie 2

  1. Wat een leuk pakket en de cover van het boek is helemaal mijn smaak ! Ik loot heel graag mee 🙂

  2. Super leuke win actie. Ik zou het graag willen winnen voor mijn zoontje. Die is echt een boekeworm aan het worden. Hij gaat worden en letters herkennen.
    Dus zou leuk zijn om het voor hem te winnen

  3. Superleuke winactie! Momenteel loop ik stage in de onderbouw en daar zouden ze het geweldig vonden als ik een keer iets meenem wat ze niet kennen ! En natuurlijk als aanvulling op mijn kinderboeken collectie!

Reacties zijn gesloten.