Favorieten van 2017

Ongelooflijk; het jaar is alweer bijna om! 2017 was het jaar waarin ik stopte met ‘Lezen met kids’ (alhoewel de Facebook pagina nog wel zo heet omdat Facebook dat blijkbaar zo wil) en waarin ik startte met ‘Letters&spetters‘. Een stap waar ik nog steeds heel erg blij mee ben. Ik heb dit jaar weer enorm veel schrijfervaring kunnen opdoen en ik denk (en hoop) dat dit duidelijk te zien is op de website.

Jullie lezen in ieder geval trouw mee en Letters & spetters trekt dagelijks bezoekers, helemaal top! Het ene bericht wordt natuurlijk meer gelezen dan het andere en het is altijd leuk om te zien dat een bericht het goed doet.

Hieronder zet ik jullie favorieten van het afgelopen jaar nog eens op een rijtje. Dit waren de best gelezen artikelen van 2017:

Met 183 views veruit het meest gelezen: Popart in de klas.

 

Een les waar ik nog steeds trots op ben en waar mijn leerlingen en ik met heel veel plezier mee bezig zijn geweest.

Ook meer dan 100 keer bekeken: de recensie van ‘Nooit meer thuis’. Dit boek wil je echt lezen!

IMG_2506

In november waren jullie denk ik allemaal op zoek naar leuke cadeautips want de ‘pareltjes van november’ werden maar liefst 65 keer bekeken.

nov

56 Views waren er afgelopen zomer voor ‘Wat is het warm’, een geweldig leuk prentenboek in de serie ‘Klimaatjes’. Ook fijn om nu te lezen en de kou even te vergeten ;-).

IMG_2013

Een gedeelde vijfde plaats tenslotte voor ‘Raaf en Papegaai naar de verre vlakte’ en ‘Boer Boris en de eieren’. Allebei 52 keer bekeken en hopelijk inmiddels door veel van jullie ook daadwerkelijk gelezen. Twee prachtige boeken die ik met veel plezier heb gerecenseerd.

IMG_0971   IMG_1102[1]

Een mooi overzicht van een, mede dankzij jullie, geweldig jaar!