Babyboekjes van Noox City Kids – win een vrolijk voorleespakket

Voorlezen, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. En toen ik de prachtige babyboekjes van Noox City Kids zag was ik meteen verkocht! De kleuren zijn prachtig en de illustraties eenvoudig, maar ontzettend leuk. Een geweldige eerste kennismaking met boeken. Namens uitgeverij Witte Leeuw, onderdeel van Leopold, mag ik iemand blij maken met het schattige zachte boekje ‘Welkom in de stad lief kleintje’ én het geweldig leuke ‘Het vrolijke stadsdieren flapjesboek’. Ook erg leuk als verrassing voor een zwangere vriendin nu je niet op kraambezoek kunt!

Zacht babyboekje Welkom in de stad lief kleintje

Er is een klein ooievaartje geboren. De stadsdieren laten hem hun favoriete plekjes zien. Ga jij met ze mee?

babyboekjes Noox City kids

Schattig avontuur

Dit super schattige boekje in zoete kleurtjes zit keurig verpakt in een mooie doos. Ik heb het niet uitgepakt, maar op de website van Noox City Kids kun je het boekje inkijken. Samen met een heleboel prachtige dieren gaat je kleintje op avontuur door de grote stad. Langs de bakker, het station en de dierentuin weer fijn terug naar huis.

Dankzij de lus met klittenband is het boekje eenvoudig te bevestigen aan de wandelwagen, maxi cosi of bijvoorbeeld het bedje. Zo kan je kindje altijd en overal veilig genieten van dit vrolijke avontuur.

Babyboekjes van Noox City Kids – vrolijk flapjesboek

Ook Het vrolijke stadsdieren flapjesboek is een lust voor het oog. De zachtblauwe cover met de prachtige dieren illustraties spreekt meteen aan en zeker jonge kinderen zullen zich hiertoe aangetrokken voelen.

Babyboekjes van Noox City Kids

In dit vrolijke stadsdieren flapjesboek ga je samen met dikke duif op bezoek bij de dieren in de stad. Kun jij ze vinden? Kijk achter de flapjes en ontdek waar de dieren wonen. Roekoe!

Lekker gluren

Flapjes zijn natuurlijk altijd een hit bij jonge kinderen en ook in dit boekje kan je kindje zijn hart ophalen. De illustraties beslaan allemaal twee pagina’s en er zijn meer dan genoeg flapjes om te openen. Soms moet je zelfs even het boekje draaien…

Je ziet: met de babyboekjes van Noox City Kids is voorlezen echt een feestje!

Lees ook: recensie Panda op het potje

Winnen!

Wil jij kans maken op dit super leuke pakketje vol leesplezier? Laat dan een reactie achter onder dit bericht waarin je vertelt wie jij graag met dit pakket wil verrassen of loot mee via mijn Facebookpagina. Extra kans maken? Laat dan een reactie achter onder het bericht van deze actie op Instagram.

babyboekjes van Noox City Kids

De actie loopt t/m dinsdag 28 april 2020. De winnaar wordt op woensdag 29 april bekend gemaakt. Succes!

11 thoughts on “Babyboekjes van Noox City Kids – win een vrolijk voorleespakket

    1. Heel leuk voor mijn lieve collega die net bevallen is van een dochter. Helaas (nog) geen kraamvisite maar misschien wel een mooi kado!

  1. Dit lijkt mij geweldig om cadeau te geven aan mijn lieve broer en schoonzus die in juli hun eerste kindje verwachten! Zo bijzonder, mijn broer vader zien worden. Maar ook om tante te worden is een hele eer!

  2. Wat ontzettend leuk!!! De boekjes zien er heel mooi uit. Ik doe graag mee! Het flapkesboek lijkt me erg leuk voor mijn nieuwsgierige zoontje van net 2 jaar. Het zachte babybroekje zou een perfect cadeautje zijn voor ons neefje of nichtje die we over een paar maandjes verwachten!

  3. Wat enorm leuk! Mijn beste vriendin is bijna uitgerekend van een dochter, graag zou ik haar dit cadeau doen. Liefs Sharon (mama van Elin)

  4. Ik doe heel graag mee voor mijn beste vriendinnetje die zwanger is van haar eerste kindje.. het zwanger zijn combineert ze met werken in de zorg en het verzorgen van mensen om haar heen en wauw wat doet ze dat goed. Deze topper verdient zeker dit pakketje!

  5. Super mooie boekjes! Zouden heel erg welkom zijn om ons nieuwe neefje Max te verwelkomen. Een toffe verrassing in deze ‘coronatijd’ waarin we niet op kraambezoek mogen, maar wel op (k)raambezoek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.